Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok. Mes vagyok elozo csoportbol. Segitseg kene es tanacs.
Utolso mensi: majus 4. Elso pozi teszt: majus 28. Ciklusok altalaban 25 naposak.
Nem Magyarorszagon elunk. Ma (7 hetesen) voltam magan ultrahangon. A vizsgalatot vegzo, nagyon kedves holgy kozolte, hogy nem lat semmit a petezsakban, valoszinu, megallt a fejlodesben. :( Tovabb utalt allami ultrahangra, de mivel most megyunk nyaralni (mikor maskor), csak juli 11-re kaptam idopontot. Mivel nincs verzes (terhestunetek igen), azt mondta, most mast nemigen tehetek, mint varok. 11-en UH, es vervetel es kiderul, hogyan tovabb.
Nem biztatas varok, mar elsirattam, de tajekozodnek. Mar banom, hogy pontos adatokat nem kerdeztem tole, sajnos semmilyen papirt nem kaptam, csak a beutalot intezte el nekem a korai allami ultrahangra. (itt julius vegeig ram se neznenek enelkul)
A kerdeseim: mekkoranak kell lennie a petezsaknak? Es a szikholyagnak? Fogalmam sincs, mit lattam a monitoron, valozsinu, csak petezsakot. (elso terhesseg, incs tapasztalat)
Megirnatok ezeket az adatokat, ha tudjatok? Koszi.
Szia Mes, Léna vagyok a májusi csoportból.
Én január-februárban ugyanígy jártam, ikrekkel. Üresek voltak a petezsákok, nekem is első terhességem volt. Pontos méreteket én sem tudok neked mondani, hogy mekkorának kell lennie, annyit tudok, hogy nekem 9 hetesen 16x8 és 8x8-as petezsákjaim voltak, ami egyértelműen kicsi, annyi idősen az orvos szerint már 4-4,5 centis babát kellett volna látni. Ha beírod a google-ba, biztos megtalálod, mennyinek kellene lennie.
Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Nem szeretnélek elszomorítani, de 7 hetesen már mindenképpen kéne látni babát elviekben. Nekem se láttak akkor, fiatalabbnak tippelték a terhességemet, visszahívtak 2 héttel későbbre, és akkor vált biztossá, hogy semmi sincs. Terhes tüneteim nekem is voltak, bár rosszullétek nem gyötörtek, de a melleim nagyon fájtak, kemények voltak, undorodtam a kávétól stb. Sajnos ez nem biztosíték semmire.
Kitartás, tudom, hogy nagyon nehéz, de légy erős! Nekem azt mondták, hogy első terhességnél ez elég gyakori, persze ez nem vigasz, maximum talán annyiban, hogy ettől még lehet egészséges babád. Ha van bármi, amiben segíthetek, bármilyen kérdés, írj nyugodtan, akár priviben is!
Közben utólagos engedelmetekkel én megcsináltam a júliusi csoportot, akinek most nem sikerült, csatlakozzon :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Léna
Kosz Lena, lehet, hogy megkereslek.
Nem, nem remenykedem mar...csak tajekozodnek.
Az szomorit el, hogy nem vagyok mar fiatal, felek, mi lesz velem ezutan.
Mes, annyi vigasztalót tudok neked mondani, hogy sok doki szerint egy ilyen után könnyebb teherbe esni, és jó eséllyel meg is marad, mert a szervezet még emlékszik az állapotra, és könnyebb visszaállítani. Nálam mondjuk ez eddig nem jött be, de ennek az az oka, hogy az eddigi egyetlen próbálkozós hónapban nem volt tüszőrepedésem. Ismerek viszont olyat, nem is egyet, akinek azonnal sikerült, és meg is született a baba. Ne add fel!!!
Léna
Mes, kitartás!!! Remélem mihamarabb sikerül! Ne add fel!!!
Drukkolok!
Andi
Jajj Mes! Sajnálom nagyon. :( Én mindig a végsőkig szoktam reménykedni, hátha csak a doki nézte el, talán nem volt jó az uh-ja. Jobb is, hogy csak 11.-én mész legközelebb, addigra lehet előkerül a baba! Szorítok!
Anna
Gyönyörű görbét sikerült produkálnom ebben a hónapban, és ez elég hosszúra nyúlt, egy héttel több volt az átlagnál.
Szombat óta halvány pozikat teszteltem, de ma reggelre elkezdtem vérezni. Tudjátok, csak a szokásos kálváriám...
Én most beletörődöm, hogy természetes úton nem fog menni, viszont pár hónapig nem akarok neki fogni a vizsgálatoknak stb... Majd télen. Azért maradok a többi csoportban is, követem az eseményeket. :)
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!