Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Csajok !! Folytatjuk a csopinkat! Várunk mindenkit!! :)
2014. máj. 17. 21:52
 181/232 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pozi teszteseknek!

Nekem a múlt héten végre feleződött a hcg-m (többen tudjátok mi volt velem) + 17 napra megjött megint, szerintem akkor leszakadhatott a méhen kívüli, mert nagyon fura volt, jó sokáig elhúzódott ez a történt, most 2-3 hónap szünet,úgyhogy védekezünk. Most azt sem tudom mikor kell megjönnie, fogalmam sincs. Most a munka a első.

De bebenézek, remélem mire sorra kerülök a próbálkozásnál lesz csoport szeptemberben is :)

Drukk a többieknek is!

2014. jún. 13. 10:21
 182/232 anonim ***** válasza:
Jah Bedit voltam, az eredeti csopicsináló :)
2014. jún. 13. 10:21
 183/232 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Először is gratula a pozisoknak :-D

Nekem ma kell volna megjönnie,reggel nem jött,a harmadik pisiből pozi teszt,és délután 3-kor is az lett.Annyira boldog vagyok :-D

Üdv Kata voltam

A felső teszt a délutáni az alsó a 3.pisis délelőtt!

[link]

2014. jún. 13. 17:34
 184/232 anonim ***** válasza:

Ez igeeeeen!!!! :))))))))))))))

Kata gratulálok!

Ez eddig a legjobb hónap, jajj de szuper!

Hajrá Mindenkinek!

Gyuláné mi van Veled?

Anna

2014. jún. 13. 19:00
 185/232 anonim ***** válasza:

Kata gratulálok neked is!!!

Betti

Csak így tovább!

2014. jún. 13. 22:36
 186/232 anonim ***** válasza:

Kata, gratulálok!!! :)

Andi

2014. jún. 14. 08:10
 187/232 anonim ***** válasza:
Köszi csajok :-D
2014. jún. 14. 08:24
 188/232 A kérdező kommentje:
Gyuláné,MarYann sajnálom ! :( Nekem még semmi, nagyon várom a menzit, hogy elkezdjük a vizsgálatokat mért nincs peteérésem !
2014. jún. 14. 10:52
 189/232 A kérdező kommentje:

KAta gratulálok!

Bedit nagyon sajnálom ,sok sok kitartást, én itt leszek neked szeptemberre, mert most nem védekezünk, de nyaralásig már nem akarunk babót, majd utána..repülünk így necces lenne, meg hátra van sok vizsgálat!

2014. jún. 14. 10:54
 190/232 Nitókrisz ***** válasza:

Kata gratula :) !

Nalam azota az van, hogy tul vagyok a closty szedesen, az ultrahangon, ott latott a doki egy 21mm-es tuszot es azt mondta hajra, de nem repesztett. Aznap este es meg harom napig egyutt voltunk, azota semmi, varakozo allaspont. A doki meg Duphastont irt fel, amit tiz napig kell szednem. Hat, majd kiderul.

2014. jún. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!