Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Csajok !! Folytatjuk a csopinkat! Várunk mindenkit!! :)
2014. máj. 17. 21:52
 221/232 A kérdező kommentje:
jesszus andi :(: ( :( :(
2014. jún. 28. 15:44
 222/232 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok, köszönöm a támogatást, nagyon jólesik! Utanaolvastam, en is latom mar, hogy ez gyakran megesik. Nem adom fel, legkozelebb sikerül, legalább tudom, hogy jol mukodom, hiszen a testem meg mindig dolgozik, termeli a hormonokat, mintha minden rendben lenne. Inkább ez visel meg, a borzalmas hanyinger, puffadas.. mondhatni a semmiert. Azert megprobalom elvezni a nyaralast, a kovetkezo vizsgalatrol meg jelentkezem a juliusi csoportban. Mindenkinek fel a fejjel, Andi, sajnalom!!
2014. jún. 28. 16:25
 223/232 anonim ***** válasza:
Mes voltam.
2014. jún. 28. 16:26
 224/232 anonim ***** válasza:

Hát igen, sajnos ez van. :'(

De nem vagyok hajlandó tovább a fejemet a homokba dugni - és még több olyan dolgot lenyelni, ami nem tetszik. Sokszor megbántott már, sokszor kapott új esélyt - azt hittem, már tényleg működik a dolog - de megint csalódnom kellett.

Öreg vagyok már bohócnak - ahogy a mondás tartja.

Andi

2014. jún. 28. 17:23
 225/232 anonim ***** válasza:

Jajj Andi, sajnálom! Inkább most legyen vége mint mikor már gyermek is van... Én akkor váltam el, szörnyű volt. Kívánom hamar találd meg a párodat!

Anna

2014. jún. 28. 18:04
 226/232 anonim ***** válasza:

Mes kitartás és fel a fejjel! Ilyenkor még könnyebb lesz újra teherbe esni azt mondják. Bár én reménykedem csak félrenézték a dolgokat az uh-n.

Anna

2014. jún. 28. 18:06
 227/232 anonim ***** válasza:

Andi sajnálom nagyon :( De igaz, inkább most, mint mikor már van gyerek :/

Mes, jó, hogy megnyugodtál kicsit. Azért minden reményt ne adj fel, de ne is áltasd magad. Kitartás!

Léna

2014. jún. 29. 12:13
 228/232 Nitókrisz ***** válasza:
Hat, sajnos megjott :( most 31 napra es biztos vagyok benne, hogy "elkezdodott" valami, de megszakadt. Es en ezzel feladom. Ugy erzem egy jel, sajnos a mi kapcsolatunk sem ok a ferjemmel, talan most kellene feladni nekunk is :( Kitartast lanyok es sok sikert a jovo honapban!
2014. jún. 29. 17:17
 229/232 anonim ***** válasza:

Basszus, mi van most a levegőben, annyian mennek szét az ismerőseim között is :( Nitókrisz, sajnálom, hogy nálatok is gond van, de hátha helyre lehet még hozni!

Léna

2014. jún. 29. 18:05
 230/232 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok a biztatást - igyekszem mihamarabb talpra állni érzelmileg. Sajnos a hétvége még 1-2 lapáttal rádobott a dolgokra - és nagyon magam alatt vagyok. De remélem hamarosan jobb lesz és nem sokáig szenvedek ennyire.

Mindenkinek kitartást és megy a drukk!!!

Andi

2014. jún. 30. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!