Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Hát igen, sajnos ez van. :'(
De nem vagyok hajlandó tovább a fejemet a homokba dugni - és még több olyan dolgot lenyelni, ami nem tetszik. Sokszor megbántott már, sokszor kapott új esélyt - azt hittem, már tényleg működik a dolog - de megint csalódnom kellett.
Öreg vagyok már bohócnak - ahogy a mondás tartja.
Andi
Jajj Andi, sajnálom! Inkább most legyen vége mint mikor már gyermek is van... Én akkor váltam el, szörnyű volt. Kívánom hamar találd meg a párodat!
Anna
Mes kitartás és fel a fejjel! Ilyenkor még könnyebb lesz újra teherbe esni azt mondják. Bár én reménykedem csak félrenézték a dolgokat az uh-n.
Anna
Andi sajnálom nagyon :( De igaz, inkább most, mint mikor már van gyerek :/
Mes, jó, hogy megnyugodtál kicsit. Azért minden reményt ne adj fel, de ne is áltasd magad. Kitartás!
Léna
Basszus, mi van most a levegőben, annyian mennek szét az ismerőseim között is :( Nitókrisz, sajnálom, hogy nálatok is gond van, de hátha helyre lehet még hozni!
Léna
Köszönöm lányok a biztatást - igyekszem mihamarabb talpra állni érzelmileg. Sajnos a hétvége még 1-2 lapáttal rádobott a dolgokra - és nagyon magam alatt vagyok. De remélem hamarosan jobb lesz és nem sokáig szenvedek ennyire.
Mindenkinek kitartást és megy a drukk!!!
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!