Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Csajok !! Folytatjuk a csopinkat! Várunk mindenkit!! :)
2014. máj. 17. 21:52
 211/232 A kérdező kommentje:
Anna, hogy vagy?? Vérzés? Mész orvoshoz? Hátha add progipotlást!! Vagy erős a vérzésed?
2014. jún. 25. 20:15
 212/232 anonim ***** válasza:

Ááááá, esélytelen biztosan... Rendes friss, élénk piros vérzés, bár semmi nyálka vagy darabka nincs benne. Nem is megyek dokihoz sem, ha nem lesz panasz. Még csak nem is fáj. Lelkileg visel csak meg egy picit, bár nem fűztem sok reményt az eddigiek miatt, itthon se mondtam el, bár az uram már kérdezgette mi van, mert szerinte már menstruálnom kellene... Nem is mondom el neki.

Anna

2014. jún. 25. 20:31
 213/232 anonim ***** válasza:

Anna sajnálom :( progipótlással még nem próbálkoztatok? Azért az nagyon nem oké, hogy többször is van valami, aztán el is megy :(

Léna

2014. jún. 25. 21:28
 214/232 Nitókrisz ***** válasza:

Sziasztok lanyok,

Nalam annyi hir, hogy par napja faj a mellem es mintha megnott volna kicsit, mensi elott ezt nem szokta, a kozerzetem is eleg vacak es furcsan fajdogal a hasam, elvileg tegnap kellett volna megjonnie, de meg nem mertem tesztelni, majd holnap.

Mes, januarban en is igy jartam :( nekem hat hetesen nem latott semmit, de en el is kezdtem barnazni akkor. Nekem azt mondta akkor a doktorno, hogy ez teljesen normalis (?!) minden masodik nonel elo fordul ilyen. Hat, lehet hogy igy van, csak elfogadni nem konnyu. Kitartast, neked is Anna, puszi

2014. jún. 26. 22:57
 215/232 Nitókrisz ***** válasza:
Ma reggel teszteltem es negativ lett :( Nem ertem, annyira mas most, de hat ez van. Meg nem jott meg, addig remenykedem, hatha megis....
2014. jún. 27. 14:52
 216/232 anonim ***** válasza:

Drukkolok, hogy baba legyen! Nekem mensi előtt mindig megnőnek a melleim, bár most elmaradt. Úgy véreztem egy napig, hogy még csak nem is görcsöltem. Tegnap barnáztam picit, most már az sincs igazából. Áááá megőrülök....

Anna

2014. jún. 27. 15:22
 217/232 Nitókrisz ***** válasza:

Koszonom Anna! Nekem csak fajni szokott mensi elott, de megnoni nem, ezert remenykedtem, meg a hasam is mashogy faj, de hat a biztos az tenyleg csak a pozitiv teszt lehet.

Nalad az, hogy csak ilyen rovid ideig tartott nem lehet biztato? Vagy ha nem, akkor miert ilyen rovid?

2014. jún. 27. 15:40
 218/232 anonim ***** válasza:

Én nem tudom már mi lehet a gond, de valami nem normális nálam. Ősszel neki kezdünk a kivizsgálásoknak ez már biztos. Most sincs baba ez tuti, volt piros vér... Egyébként nem is görcsöltem meg semmi mensire utaló jel nem volt. Én már ezt vettem jelnek, de úgy látom bármikor bármi megeshet, szóval ezekre a "jelekre" nem kell alapozni semmit. Két-3 napja szédülök rettenetesen, így tegnap megmértem a vérnyomásomat és 140/90! Ez nekem rettentő sok, hiszen ha elérte a 110/60-at akkor sokat mondok. Annak idején a hormonváltozások vitték fel a vérnyomásomat, többek között ezért sem szedhettem fogamzásgátlót. Ezért is gondolok arra, hogy nagy gubanc lehet a hormonháztartásommal.

Neked pedig megy a drukk!

Anna

2014. jún. 27. 16:37
 219/232 A kérdező kommentje:
Anna, azóta teszteltél? Nem lehet, hogy mégis megaradt és a doki progit pótolhat? VOltál vizsgálatokon? Én mostm egyek IR terhelésesre szerdán, és menzi után 3. és 21. napira! Sztem neked is az kéne! Biztos várni akarsz őszig?
2014. jún. 28. 07:27
 220/232 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálunk végérvényesen beszűnt a baba-projekt - úgy néz ki, vége a kapcsolatomnak, most költözködik el éppen.

Ettől függetlenül drukkolok mindenkinek! Legyen több szerencsétek, mint nekem!

Andi

2014. jún. 28. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!