Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok csajok!
Megnéznétek a görbém? Nem értek hozzá egyáltalán. Elvileg 10 körül lenne ovum - az nem gond, hogy ilyen összevissza?
Előre is köszi!
Andi
Szia!
Én sem vagyok nagy szakértő,de esetleg nem hőemelkedésed lehetett a kiugrásnál,mert elvileg nagyjából egy magasságban kéne lenni,de ovud még nem volt szerintem.
Enyém most ilyen:
Betti
Lehet, hogy hülyeség, de lehet attól magasabb abban az egy-két napban, ha sokat mocorgok ébredés előtt?
Elég sokat forgolódtam, nem találtam a helyem...így aztán nem igazán nyugodt volt az ébredésem...
Andi
Hát annyival azért nem kéne,hogy magasabb legyen a mocorgás miatt,max 1-2 tized fokkal.Én néha délután is megmérem,csak úgy és még ilyenkor is csak 2 tizedfokkal van az alaphő fölött.
Betti
Jaj csajok, voltam dokinál, nincs peteérésem ebbe a hónapba ! Megyek vérvételre menzi után...meglátjuk! Remélem ez nem állandó, és csak pici hiba van a gépezetembe! Félek nagyon! :(
Andi, még nem volt ovud, szerintem készül a szervezet, előtte alacsony majd uána megugrik ! :)
Nitókrisz, nagyon magas a prolaktinod? NEkem azt is most nézik majd !
Léna, sajnálom, remélem hamar megjön neked is, most én is azt várom, h rendesen megjöjjön!
Betti, szép görbe nagyon, szépen látszik az ovud! ;)
Sziasztok! Én most itt tartok: [link]
Szinte mindig ilyen szokott lenni a görbém. Így nem tudok semmilyen következtetést levonni belőle. De a megérzéseim elég jók, és az azt súgja, most sem sikerült.
Mindenkinek nagyon drukkolok!
Gyuláné
Sajnos en a hogorbekhez nem ertek, nem is tudom vezetni, mert mi mindig maskor kelunk :(
Nekem meg sem nezte a prolaktin szintet, lazan hasracsapasra felirta a gyogyszert, annyit csinalt, hogy jol megnyomkodta a mellem, meg lehet abbol kovetkeztetett, hogy mar a harmadik honapja kitolotik a menses.
Lanyok, van valakinek clostys tapasztalata? Ez mar a negyedik napom, de nem erzek semmit, vagy ilyenkor meg nem is kellene elkezdeni fajni?
Kivel mi újság,megérzések,jelek?
Betti
Képzeljétek, nálunk csúszik a dolog :(
Mostanában van peteérésem, viszont mennem kell pajzsmirigy-vizsgálatra, mert a tüneteim alapján erősen ajánlott. A pm-eredmények nélkül viszont nem merek belevágni, félek egy esetleges újabb vetéléstől.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem követem nyomon a topikot, sőt, nagyon drukkolok továbbra is mindenkinek. Én majd júliusban térek vissza ismét a témára (ha az eredmények is azt igazolják, hogy nincs gond).
SAI
Nekem most úgy néz ki, beállt a hőm, 36,7 már 5 napja - talán egyértelmű lesz az ovum...ezt még így soha nem figyeltem.
SAI,remélem nem lesz gond, és nyugodtan próbálkozhattok tovább! És mindenkinek drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!