Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Csajok !! Folytatjuk a csopinkat! Várunk mindenkit!! :)
2014. máj. 17. 21:52
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/232 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Megnéznétek a görbém? Nem értek hozzá egyáltalán. Elvileg 10 körül lenne ovum - az nem gond, hogy ilyen összevissza?

[link]

Előre is köszi!

Andi

2014. jún. 3. 20:44
 132/232 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem vagyok nagy szakértő,de esetleg nem hőemelkedésed lehetett a kiugrásnál,mert elvileg nagyjából egy magasságban kéne lenni,de ovud még nem volt szerintem.

Enyém most ilyen:

[link]

Betti

2014. jún. 3. 20:50
 133/232 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hülyeség, de lehet attól magasabb abban az egy-két napban, ha sokat mocorgok ébredés előtt?

Elég sokat forgolódtam, nem találtam a helyem...így aztán nem igazán nyugodt volt az ébredésem...

Andi

2014. jún. 3. 21:00
 134/232 anonim ***** válasza:

Hát annyival azért nem kéne,hogy magasabb legyen a mocorgás miatt,max 1-2 tized fokkal.Én néha délután is megmérem,csak úgy és még ilyenkor is csak 2 tizedfokkal van az alaphő fölött.

Betti

2014. jún. 3. 21:05
 135/232 A kérdező kommentje:

Jaj csajok, voltam dokinál, nincs peteérésem ebbe a hónapba ! Megyek vérvételre menzi után...meglátjuk! Remélem ez nem állandó, és csak pici hiba van a gépezetembe! Félek nagyon! :(

Andi, még nem volt ovud, szerintem készül a szervezet, előtte alacsony majd uána megugrik ! :)

Nitókrisz, nagyon magas a prolaktinod? NEkem azt is most nézik majd !

Léna, sajnálom, remélem hamar megjön neked is, most én is azt várom, h rendesen megjöjjön!

Betti, szép görbe nagyon, szépen látszik az ovud! ;)

2014. jún. 4. 15:11
 136/232 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én most itt tartok: [link]

Szinte mindig ilyen szokott lenni a görbém. Így nem tudok semmilyen következtetést levonni belőle. De a megérzéseim elég jók, és az azt súgja, most sem sikerült.

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Gyuláné

2014. jún. 5. 13:34
 137/232 Nitókrisz ***** válasza:

Sajnos en a hogorbekhez nem ertek, nem is tudom vezetni, mert mi mindig maskor kelunk :(

Nekem meg sem nezte a prolaktin szintet, lazan hasracsapasra felirta a gyogyszert, annyit csinalt, hogy jol megnyomkodta a mellem, meg lehet abbol kovetkeztetett, hogy mar a harmadik honapja kitolotik a menses.

Lanyok, van valakinek clostys tapasztalata? Ez mar a negyedik napom, de nem erzek semmit, vagy ilyenkor meg nem is kellene elkezdeni fajni?

2014. jún. 5. 13:40
 138/232 anonim ***** válasza:

Kivel mi újság,megérzések,jelek?

Betti

2014. jún. 6. 10:50
 139/232 anonim ***** válasza:

Képzeljétek, nálunk csúszik a dolog :(

Mostanában van peteérésem, viszont mennem kell pajzsmirigy-vizsgálatra, mert a tüneteim alapján erősen ajánlott. A pm-eredmények nélkül viszont nem merek belevágni, félek egy esetleges újabb vetéléstől.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem követem nyomon a topikot, sőt, nagyon drukkolok továbbra is mindenkinek. Én majd júliusban térek vissza ismét a témára (ha az eredmények is azt igazolják, hogy nincs gond).

SAI

2014. jún. 6. 10:53
 140/232 anonim ***** válasza:

Nekem most úgy néz ki, beállt a hőm, 36,7 már 5 napja - talán egyértelmű lesz az ovum...ezt még így soha nem figyeltem.

[link]

SAI,remélem nem lesz gond, és nyugodtan próbálkozhattok tovább! És mindenkinek drukkolok, hogy összejöjjön a baba!

Andi

2014. jún. 6. 21:07
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!