Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok!
Betti vagyok az előző csoportból,én is csatlakozom,ez a második hónapunk,remélem sikerrel végződik.Június 11-ére nagyon nem várom.1. Emili: ovu május 31.e körül,nemvárt június 14
2. MaryAnn: ovu május 31. körül, nemvárt június 14
3. SAI - ovu június 6-8. körül, nemvárt június 22-én
4.Kata ovu május 30. nem várt június 13.
5. Andi: ovu jún 10 körül, nem várt jún 24 körül
6. Adri: ovu május 29., nemvárt júni 13
7. Adri: ovu május 29., nemvárt júni 13
8. Melcsi: ovu május 13-14, nem várt május 28-29
9. Gyuláné: ovu máj 28-29, nem várt juni 11-12.
10.Betti:ovu máj 27.,nemvárt júni 11.
1. Emili: ovu május 31.e körül,nemvárt június 14
2. MaryAnn: ovu május 31. körül, nemvárt június 14
3. SAI - ovu június 6-8. körül, nemvárt június 22-én
4.Kata ovu május 30. nem várt június 13.
5. Andi: ovu jún 10 körül, nem várt jún 24 körül
6. Adri: ovu május 29., nemvárt júni 13
7. Adri: ovu május 29., nemvárt júni 13
8. Melcsi: ovu május 13-14, nem várt május 28-29
9. Gyuláné: ovu máj 28-29, nem várt juni 11-12.
10.Betti:ovu máj 27.,nemvárt júni 11.
Sziasztok,
az előző csoportból néztem be. Nekem ebben a hónapban biztos nem lesz pozitív, mert éppen eszem a norcolutot, hogy majd kb 10 nap múlva megjöjjön az a mensim, aminek május 12-én kellett volna :/
Valamikor a hó végén lesz csak peteérésem (legalábbis, ha minden jól megy, lesz), úgyhogy leghamarabb júliusban számíthatók pozi tesztre, de olvasgatlak titeket, drukkolok mindenkinek :)
Üdv, Léna
Sziasztok! Köszönöm a kérdést! Tegnap telefonról pötyögtem be egy csomót, aztán el sem küldte a kommentemet...
A lényeg az, hogy nem voltam dokinál azóta, nem tudom azt sem mikor fogok menni, mivel eléggé elvesztettem a hitem a múltkori dolgok miatt.
3-4 napon keresztül nagyon fájt a hasam és szúrt a petefészkemnél, talán kipukkadt a cisztám? Kivételesen most a ciszta miatt meg lássam van-e ovum mérem a hőmet, ami fura, hogy a korábbi alaphőhöz képest a mostani alacsonyabb. A ciszta elvileg magasan tartja, ezért is reménykedek abban, hogy végre eltűnt. Elméletileg 18.-án kellene megjönnie, remélem már minden rendben lesz és akkor júliusban már én is esélyes lehetek.
Remélem Ti hamarosan elkezditek feltölteni a pozitív tesztjeiteket, ugyanis már június van! :)))))
Mindenkinek meg a drukk!
Anna
Nekem 13. korul kellene, hogy ovu legyen es a nem vart junius 27.
Tegnap voltam orvosnal, kaptam gyogyszert a prolaktin szint csokkentesere (ez nekem fura, mert annyi vizsgalat volt, hogy ultrahang es megvizsgalta a mellem, de remelem tudja mit csinal) es el kellett szednem a Clomid tablettat, ami azonos a Clostyval. 5 napig kell szednem 2 szemet. Hat, meglatjuk...
Sziasztok csajok, a norcoluttal nincs valakinek tapasztalata véletlenül? Nekem májusban nem jött meg egyáltalán, mert nem volt tüszőrepedésem, de az érett petesejt ott van a jobb petefészkemben, és jó nagy, a balban pedig szintén érésben volt egy csütörtökön, mikor dokinál voltam, láttuk az uh-n.
Kaptam norcolutot, hogy megjöjjön, 2-3 napja szúr is a jobb petefészkem (abban van a bent ragadt tüsző), de most érzem a balt is, amiben meg ugye a majdnem érettet láttuk. Most ha szedem a norcolutot, lehetetlen, hogy megtermékenyüljön bármelyik is, ugye?
Köszi, ha tudtok segíteni!
Léna
Lena, en ugy tudom, a Norcolut a mehnyalkahartyat segiti a lelokodesben. Magyarul meg kell jojjon vele a menstruaciod.
Nekem regen kellett szednem, mikor vagy 2 hetig barnaztam mensi helyett. Szerintem a tuszorepedesre sajnos semmilyen hatasa nincs.
Mes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!