Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!?
Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
annyi hogy az elso mar megvan szaradva , az also az meg friss , meglatom mijen lesz mikor megszarad .... "cukibaba"
2016. jún. 6. 10:59
112/440 anonim válasza:
Sziasztok!
Ma vagyok a 10. Dpon es teljesen negativ. Minden meg fog jonni tunetem eleg eros. :(
Sajnalom Bebe!
Lepke
2016. jún. 6. 11:29
113/440 anonim válasza:
Cukibaba, szerintem 2-3 napon belül tuti meglesz az ovud! Minden nap tesztelj!
2016. jún. 6. 12:13
114/440 anonim válasza:
Cukibaba, addig ne kezdd el a Duphastont, amíg nem volt bizonyítottan ovulációd! Ez a fajta partizánakció többet árt, mint használ! Olvass utána!
LH tesztet meg naponta érdemes csinálni. (a délutáni, esti órákban)
Ági
2016. jún. 6. 12:48
115/440 anonim válasza:
Sziasztok Lányok!33. Napon vagyok, de mivel össze vissza jön meg, nem teszteltem idáig. Vegig olvastam a valaszokat es ugy döntöttem csinalok egyet.... Most delutanibol ugy hogy eleg gyakran jarok pisilni. Kb le sem telt az idő es latszik egy masodik csik. Megnezitek? Hova tudom feltolteni? Alig birok irni ugy remeg a kezem. X epiles teszt.
Csibi
2016. jún. 6. 13:23
116/440 anonim válasza:
Szia Csibi! www.kephost.com ra pl. Ugy látom a kepfeltoltes nem jó. N
Ez totálisan egyértelmű pozitív! Gratulálok!!!! :) N
2016. jún. 6. 15:01
119/440 anonim válasza:
Köszi N :D ! Uristen még azért kicsit hihetetlen számomra. Máj.5 volt az utolsó menzi első napja. Még várjak a dokival igaz? :) Ez normális hogy még mindig néha olyan érzés tör rám hosszabb időkre hogy na most fog megjönni? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!