Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/440 anonim ***** válasza:
Gitta voltam 😊
2016. jún. 3. 11:48
 72/440 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom kerdezo!!! 😔

Pedig annyira drukkoltam,hogy vegre sikeruljon!! :(

A

2016. jún. 3. 12:12
 73/440 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező! De emelt fejjel tovább!

Lepke

2016. jún. 3. 12:20
 74/440 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem tudom ismeritek-e az aviva módszert, nekem most 3 ismerősöm is 2hét-1 hónap után teherbe estek, miután elkezdtek járni a tanfolyamra. Olyanok akiknek évek óta nem jött a baba. Csak érdekességképp.

Lepke

2016. jún. 3. 12:58
 75/440 A kérdező kommentje:

Tegnap màr kisírtam magam,így ma jobb.Igaz reggel nagyon meglepődtem.Nem adom fel!Igaz szerintem kérek időpontot hormon vizsgálatra,mert màr nagyon aggaszt a dolog.A jövő héten többet leszek,de utàna már nyaralunk.

Lepke!Én nem is hallottam ezt a módszert...

2016. jún. 3. 14:38
 76/440 A kérdező kommentje:
Gitta!Szerintem 2 nap múlva teszteljük,ha nem bírod ki,akàr holnap is,de még korai szóval elkenődni nem szabad!Én a 10.,11. nap màr szoktam tesztelni.
2016. jún. 3. 14:41
 77/440 anonim ***** válasza:

Én 9 évvel ezelőtt voltam ilyen tanfolyamon, a könyvet is megvettem és otthon is tornáztam rendszeresen, de sajnos nálam nem hozott sikert. :( De annak örülök, hogy vannak, akiknek segít ez a módszer. Egy próbát mindenképpen megér.

Ági

2016. jún. 3. 14:42
 78/440 anonim ***** válasza:

Most hülyének fogtok nézni.. Ma egykor elmentem itthonról, elvittem a fiamat ukidora, aztán elmentünk vásárolni, 6 után értem haza. Nagyon kellett már pisilnem, gondoltam kipróbálom, végül is 5 órán keresztül nem pisiltem, ellövök egy tesztet. Én sem gondoltam komolyan hogy látszani fog rajta valami, nem is értem miért csináltam. Rögtön utána félre is tettem, térültem fordultam, aztán mentem érte hogy kidobom, de gondoltam előtte rákukkantok és képzeljétek el nagyon halványan, de volt rajta második csík. Rózsaszín és időn belül. Próbáltam lefényképezni, hogy meg tudjam osztani veletek, de nem igazán sikerült, a képen nem látszik annyira mint élőben. Azért feltöltöttem, kíváncsi vagyok ti mit láttok:

[link]

Holnap reggel tuti hogy teszttel indítom a napot!!! :)

Gitta

2016. jún. 3. 18:56
 79/440 anonim ***** válasza:
Sziaaa :) en nem szoktam latni az ilyen nagyon halvanyat, de ezt latom :) szoritok :) hanyadik ciklusnapon vagy?
2016. jún. 3. 19:06
 80/440 anonim ***** válasza:

Szia. De jóóóó, köszönöm :) Még azért óvatosan örülök, ez csak EGY teszt és még nagyon-nagyon korai. Ma vagyok a 9. dpon. :))

Holnap reggel szerintem három különböző félét fogok kipróbálni egyszerre!!!! :))))

Gitta

2016. jún. 3. 19:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!