Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Én is türelmetlen vagyok, reggel szintén negatívat teszteltem, de nekem még minimum 4 nap van a mensiig. :) Nem mertem bevallani, de látom azért nem vagyok egyedül. :)
Már félek, hogy bebeszélem magamnak a tüneteket, az előbb hirtelen hányingerem lett, aztán ittam egy pohár vizet és elmúlt, aztán megint és azóta folyamatosan érzem, de nem érzem úgy, hogy mindjárt hánynék, csak finoman émelygek.
Esküszöm nem csodálkozom, hogy egyesek annyira rágörcsölnek, hogy amiatt nem jön a baba. Ez azért eléggé idegtépő várakozás és annyira figyelek minden változást a testemben, hogy rögtön az ugrik be, hogy talán ez már annak a jele. :( Hogy bírjátok ezt már hónapok vagy évek óta? Próbálom elterelni a gondolataimat, de mindig ide lyukadok ki.
Nekem sok pisilés és nagy étvàgy, de ezek a mensitol is lehetnek..
Jaa es reggel olyan ingerult voltam.... az emelyges az nem rossz jel :) remelem osszejon a babo, es pozi teszt lesz a vege mindenkinel :) bar en igy feladtam... tegnap gorcsoltem is este, uh lehet megfog megint jonni, azert nem olyan nagy a szomorusagom, ez meg csak a masodik honap, de nagyon boldog lennek ha jonne a kisteso :) Betti
Sziasztok! Helyzetjelentés... 😊 A hasam még mindig görcsölget és elkezdtek fájni a melleim. A jó hír, hogy egyenlőre nincs barnázás, pedig korábban ilyenkor már szokott lenni (kopp-kopp). 😃 Viszont szerintem egy nappal elszámoltam magam, mert szerdán volt az ovum, tehát ma vagyok a 8. dpon. 11.napon terveztem tesztelni először, de nagyon nehezen bírom! 😄 Legszívesebben már holnap megpróbálnám...
Gitta
Ezt délutániból csináltad? Mintha látnék rajta vmi! 😉
Gitta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!