Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Sziasztok! Szépen gyűlik a csapat! :) Remélem így is marad... Először is kérném azokat, akik most csatlakoztak, hogy valami becenevet vagy kezdőbetűt, bármit használjatok az üzenet végén, hogy könnyebb legyen a beazonosítás! :) Előre is köszönöm!
1-es! Drukkolok és várom a fejleményeket!
2-es! Gratulálok a pozitív teszthez! Tüneted volt? Mikorra nem vártad?
N! Örülök, hogy itt vagy és nyugi, akkor fog jönni, amikor a leginkább nem számítasz rá! Amúgy meg szerintem most nem kell fogyózni, a stressz majd oldja le a kilókat, mert egy felújítással lesz stressz is... Hogy velem mi van? Írtam az előző csoportban, hogy negatívat teszteltem ma. Ma már sírtam is, de remélem ez a hónap majd sikeresebb lesz.
A! Neked is örülök! :) Remélem maradsz a mai képszerkesztőnk továbbra is! :D Hogy vagy amúgy?
7-es! Sok sikert nektek a próbálkozáshoz! :) Mindent bele!
Pinkygreen és L! Megy a drukk oda is! :)
SAI! Figyelj csak!
M! Drukkolok! :)
Holnap amint lesz időm írok újra! :)
Hat allandoan szedulok! Felallok,hogy megyek pisilni,vagy barmi es meg kell tamaszkodnom 5-10mp-re,mert minden elsotetul es azt erzem,h el fogok ajulni. 😐 es ez allando sajnos... Ez mellett kis etelundorom is van... Jovoheten megyek hetfon ismet uh-ra,remelem minden oke lesz! :)
Drukkolok mindenkinek aki pozitiv tesztre var!
A
Sziasztok.
Gratula a pozi teszteseknek. Itt leszek én is, bár nekem most júniusban nem lesz "nemvárt" hacsak meg nem viccel a szervezetem. Sajnos 30-35 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban csak 10 napot lesz itthon a párom, szerencsére pont az ovu körüli időben. :-D szóval pozi teszt az még lehet hónap végén.
Dirty
Sziasztok! Én 5-6. környékén nem várom, de elég kiszámíthatatlan sajnos, úgyhogy még az is lehet, hogy később fog megjönni. Nekünk ez az első próbálkozós hónapunk, ha nem jön össze sem fogok elkeseredni. Nem akarok rágörcsölni, csak együtt vagyunk a férjemmel, amikor jól esik. Nem tudom volt-e vagy mikor volt ovum, úgyhogy majd meglátjuk. :) Hétfőn tervezek tesztelni, de lehet nem bírom ki és hétvégén megpróbálok egyet. :) Nagyon izgalmas ez még nekünk, nem tudom mennyire leszek csalódott, ha mégis megjönne.
Bébé
Sziasztok! Június 6-7 körülre nem várom. Ma vagyok a 8.dpon és mensis görcseim vannak, ami az én esetemben nem túl jó jel, mert a múlt hónapban is volt, kicsi barnázással és nem lett baba. Most még barnázás nincs csak fájdogál a hasam és néha bele szúr. Lehet hogy a hétvégén tesztelek... Szerintetek??? 😊
Gitta
Sziasztok, én 12re nem várom, 5. Hónap. Kezdek kicsit elkenodni, hogy nem sikerül. :(
Jó ötlet ez a kis csoport :)
Drukkolok mindenkinek!
Nella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!