Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
 431/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Akik még emlékeznek rám az előző körökből, azoknak írom, hogy átvészeltük az epeműtétet, mindketten jól vagyunk!

Baba is, én is.

A műtét napja piszok kínlódás volt, és még eltart egy darabig, mire újra fitt leszek, de gyors a javulás.

Ma ráálltam a mérlegre, hát sikerült visszacsusszanni a baba előtti 50 kg-ra, de remélem azért majd pár hét múlva tudunk ezen is fordítani, az epediéta kombinálva a 180 CH diétával elég nagy kihívás. :D De az első hetekben óvatosnak kell lennem.

Én sem tudom átolvasni most mindenki válaszát (Bár kaptam ajándékba egy okos telefont, ami eddig nem volt, úgyhogy lehet hogy az ágyból majd végigböngészem).

Mindenkinek gratulálok, aki +-t tesztelt, és sok erőt kívánok a még várakozóknak!

Szeretettel:

Zsu

2016. jún. 30. 07:33
 432/440 A kérdező kommentje:

Huh! Mennyi minden történt hirtelen! Mondjuk én ennek csak örülök! :) Kezdem az elején!

Gigi! Köszönöm, hogy megtiszteltél a válasszal és nagyon sajnálom, ami történt. Nekem még a kezdeti időszakban ment el a baba, így azt könnyebb volt feldolgozni. Mikor megszületett a lányom értékeltem át a dolgokat. Addig az orvosokat hibáztattam, hogy miért nem vigyáztak rá jobban, de mikor megszületett a lányom jöttem rám, hogy mennyire nem igazságtalan az élet és ez így mindenkinek jobb. A természetes szelekció nem véletlen és inkább később legyen egy egészséges gyermekem, mint egy beteg. Ne nézzetek hülyének, megtartanám és szeretném a beteg gyermekem is, DE az a mi életünket is nagyon megnehezítené és az övéről ne is beszéljünk... Én így látom. Tudom, hogy nagyon nagy fájdalmat élhettél át, de hidd el az élet kárpótol és ő is örökre a lelkedben marad!

A! Örülök, hogy írtál és nagyon jó volt látni a babód uh képét is! Boldog ( felesleges idegesség mentes ) babavárást és sok egészséget! :)

SAI! Akkor rosszul értelmeztem! Bocsi! Szívesen kiírom a kérdést, igaz már inkább csak figyelnélek titeket a másik oldalról... :) Remélhetőleg az is itt lesz hamarosan!

Zsu! Nagyon örülök, hogy te is írtál és annak is, hogy túl vagy a műtéten! Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked! :)

Rólam. 2. napja szenvedek a has és derékfájással, de az istenért nem akar még megjönni. Remélhetőleg még ma megjön, mert nekem az előtte lévő napok a rosszabbak, ha elönt, már nem viselem rosszul. Tegnap rendelt a férjem e-bay-ről ovu tesztet ( meg előtte véletlen 20 db terhes tesztet is, mert azt hitte az is ovu teszt :D -> a szándék a fontos! :)), ami sajnos úgy fog csak ideérni, hogy már az ovun tuti túl leszek, így majd csak augusztusban tudom elkezdeni használni, igaz bár akkorra már ne lenne rá szükség... :) A dokit kicsit hanyagolom. Keresek egy nőgyógyászt és csináltatok egy nagyobb vizsgálatot és egy vérképet vele, ha ő tovább küld, csak akkor megyek az endokrinológushoz. Remélhetőleg mihamarabb sikerül találni egy jó dokit, aki nem csak magánban vizsgál alaposan.

2016. jún. 30. 08:58
 433/440 anonim ***** válasza:
ki ír ki új kérdést júliusra? :D :D :D Gigi
2016. jún. 30. 21:27
 434/440 anonim ***** válasza:

Kerdezo! Itt lesz, hidd el! Fogadjunk augusztusban mar uh fotot lebegtetve fogsz szurkoli! ;-)

Gigi! Ird ki! ;-)

2016. jún. 30. 21:44
 435/440 anonim ***** válasza:
Akkor kiírom én :D mindjárt dobok rá linket :) Gigi
2016. jún. 30. 21:59
 436/440 anonim ***** válasza:

Tehát átveszem a stafétát, kicsit legyen ideje a kérdezőnknek is pihenni :) íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Gigi

2016. jún. 30. 22:03
 437/440 A kérdező kommentje:
Gigi! Köszönöm!😀 Szerettem kiírni,de itt leszek veletek az új csoportban is.Ott én leszek a "K"! 😁
2016. júl. 1. 06:48
 438/440 anonim ***** válasza:
55%

En nem csatlakozom,ha nem haragszotok! Vagy kiir a kerdezo egy kovetkezo havi csopit,vagy nem leszek benne! Lehet nem er ra mindenkinek valaszolni minden percen,de o kezdte el,rengetegen kovettuk,es "sokan" lettunk varandosak azido alatt,hogy az O "csoportjaba voltunk"!szerintem szuksegtelen volt atvenni tole a "stafetabotot" es mielott meg reagalt volna ra azonnal csinalni egy masikat!!!!!!!!!!

(Amennyiben kerdezo megis csinalnal uj csopit,en ott leszek! :) )

A

2016. júl. 4. 00:38
 439/440 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy jol mukodo sorozatot mindenkepp szet kell cincalni! Ennek mi ertelme? Lesz most ket-harom-tobb ugyanilyen csoport? Tartsd mar tiszteletben az egesznek a lenyeget, legyszi es ne szemelyeskedj! Koszi, SAI
2016. júl. 4. 08:02
 440/440 A kérdező kommentje:
Csajok! Nyugi! A! Kérlek miattam legyél megfigyelő! :) Én nagyon megkedveltelek és szeretném, ha tudnád, hogy mi van velem! :) Meg persze engem is érdekel, hogy veled mi van! :) Engem nem zavar, tényleg!
2016. júl. 4. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!