Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
 411/440 A kérdező kommentje:
Dirty! Nagyon drukkolok! :)
2016. jún. 28. 13:47
 412/440 A kérdező kommentje:
Lányok! A segítségeteket szeretném kérni! Ugye most várom a 11. mensim, amit 98%, hogy meg fog jönni! Úgy érzem, hogy besokaltam és most elég! Elmentem nőgyógyászhoz kb. fél éve, mikor is elküldött, hogy 1, tudományos alapon nem lehet teherbe esni és van más 1 egészséges gyerekem, majd jön. Nem is foglalkoztam vele, mert biztos igaza van és majd jön. De azóta eltelt egy kis idő. Kb.1 hónapja lehettem háziorvosnál, aki endokrinológiára adott beutalót sztk alapon, de oda 3 hónap lett volna a várakozás. Vért se vettek, de mondta, hogy majd ott. Nem akarok várni már, de magánrendelésben azt írták szükséges vinni bizonyos szűrővizsgálatok eredményét. Most meg vagyok lőve. Merre induljak? Menjek el és fizessek ki 10.000 Ft-ot és lesz valami vagy menjek el újra a házi orvoshoz vagy nőgyógyászhoz? Jár valaki közületek magán úton endokrinolóhushoz? Sűrűn kell járni, mert elég vészesek az árak!
2016. jún. 28. 13:54
 413/440 anonim ***** válasza:

A tesóm pont nemrég kezdte endokr-nál a kivizsgáltatását (szőrösödés, hízás, rendszertelen menzesz miatt).

Elment, elmondta, hogy mi a panasz, a doki meg adott laborba papírt, meg egy könyvet átküldött neki elektronikus formában, ami a helyes táplálkozásról szólt, plusz mivel endo-nőgyógyász, csinált neki szűrést, meg megnézte, hogy nincs e cisztája. Ezért kifizetett 10 vagy 15E Ft-ot, nem emlékszem pontosan. Aztán meglett a vérvétel eredménye, azzal visszament, megnézte, de mivel annyira nem volt nagy eltérés, így pár hónap sport+diétára utasította a tesómat, egyebet nem írt fel neki. Ezért nem kért el pénzt, amin nagyon meglepődtem. Aztán most telefonált neki a tesóm, hogy visszamenne, mert durván szőrösödni kezdett sajnos :( A doki postán (!) küldött ki friss papírt a laborba, hogy akkor ha megy, akkor már legyen nála friss eredmény.

Mi rettentően meglepődtünk, hogy van még ilyen orvos...

Szerintem Te is próbálj meg keresni egy jót (márcsak a melledből jövő váladék miatt is), megér pár ezer Ft-ot, de legalább megtudod, hogy ha nincs semmi gubanc, akkor csak türelemmel kell lennetek, ha meg véletlen van valami baj, akkor meg orvosolni tudják minél hamarabb...

E.

2016. jún. 28. 14:41
 414/440 A kérdező kommentje:
Az előbb felhívtam ezt a magán központot és azt mondták, hogy előbb menjek el nőgyógyászhoz. Ő vizsgáljon ki és kérjen egy alap hormon vérvételt és azzal menjek magánba. DE a problémám az, hogy itt 2 nőgyógyász van. Az egyikre ha rágondolok, hogy el kell hozzá mennem már a sírás kerülget. A másik meg egy tapló, aki elküldene a fenébe, hogy még csak x ideje próbálkozunk... Magánba meg nem akarok elmenni, mert mire elutazok, mire kifizetem, mire visszarendel stb. :(
2016. jún. 28. 15:09
 415/440 anonim ***** válasza:

Én magánban járok endokrinológushoz, nagyon rendes doki. 6000 ft egy alkalom akkor leveszi a vért megnéz uh-al kb egy hét múlva küldi az eredményt meg a javaslatot postán. Pm alulműködésem van, legutóbb március elején 9,9 volt a tsh szintem, azóta nem tudom hogy áll, jövő hónapban megyek én is kontrollra. Szerintem tsh-t háziorvos is kérhet de van laboros ismerősöm majd megkérdezem.

Dirty

2016. jún. 28. 16:01
 416/440 A kérdező kommentje:
Nekem prolektin is kell.Dirty!Megírnàd,hogy hova jársz?Mondjuk én Fejér megyében élek.
2016. jún. 28. 19:12
 417/440 anonim ***** válasza:

Jó messze vagyunk egymástól. Én Szolnokra járok. Ahhoz már tényleg szakorvosi beutaló kell. Magàn nőgyógyász esetleg?

Dirty

2016. jún. 28. 20:38
 418/440 A kérdező kommentje:
Az màrrengeteg pénz lenne.Ahol lakom nincs magàn és akihez terhesgondozást jàrtam 10 ezret kér + endokrinológus 10 ezer + 7 ezer a vérvétel + 7 a kontroll és ha gyógyszer kell a recept 2 ezer.Huh...Nem lesz olcsó.A nődokit megpróbálom sztk alapon,de az itteniektől felfordul a gyomrom.
2016. jún. 29. 07:43
 419/440 anonim ***** válasza:

Hu ezek tényleg nagyon durva árak. Ahová én jártam doki ott 8000 egy vizsgálat, a nagy uh-k ( 12. és 20. heti) pedig 15000. A legmodernebb 5D-s ultrahanggal vizsgàl, mindíg ad képet ami persze benne van az árban. Szülésre nem mond összeget annyit adsz amennyit tudsz. Bármi gondom volt saját telójàn hívhattam.

Dirty

2016. jún. 29. 08:26
 420/440 A kérdező kommentje:

Az én magán dokinak a mobilja egy szülésznőnél volt és heti 2x volt elérhető este! Akkor is csak időpont egyeztetés miatt. Na de sebaj. :) A doki legalább nagyon jó és kedves volt! Most várom, hogy végre megjöjjön és nincs más hátra, mint előre. A férjem már kedz bedilizni, hogy annyit beszélek a kivizsgálásról. Ő úgy van vele, ha jönni akar, akkor jön az a gyerek. Persze, ez is jó felfogás, de én már kezdek aggódni, ha 2 első hónapban sikerült, akkor most mi van. Inkább kivizsgáltatom magam és megnyugszom, hogy velem minden rendben van, nem én vagyok az oka annak, hogy nem jön.

Ismeri valaki a PG53 ovulációs tesztet? Vélemények róla? A sógornőm ezt használta anno és lehet kipróbálom. Így is olcsóbb, mint azt a sok ovu tesztet megvenni és lepisilgetni minden nap.

2016. jún. 29. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!