Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Én is negativnak látom kérdező. De ami igaz, az igaz, mensiig még van remény. A mult honapban én is ellőttem 2 terhes tesztet, szerinte most már csak kivárok a nemvárt napig illettve azon a napon fogom elkezdeni a teszteket, előbb nem.
"V"
Sajnos én se látok 2. csíkot, de a körmöd nagyon tetszik :)
E.
(és még van egy jó pár nap a menziig, fel a fejjel :)
Sziasztok. Úgy néz ki ez a hónap se volt sikeres. 12. dpo-n vagyok de reggelre leesett a hőm 36.7-re így szerintem ma meg fog jönni.
Dirty
Meg is jött de legalább így a jövő hónapban is lesz esély mert így hamarabb lesz ovu, pont amikor itthon lesz a párom.
Dirty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!