Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
 381/440 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nekem az előző terhességemnél és modt is van hasmenés. Drukkolok!!! :) Mikor tesztelsz? N
2016. jún. 24. 08:26
 382/440 A kérdező kommentje:
De jó lenne lányok! Elvileg 30-ra nem várom, de tesztelni talán vasárnap fogok vagy hétfőn reggel. Addig szerintem felesleges. Vasárnappal csak annyi a bajom, hogy akkor egyszerre kel a család és a tesztelést sutyiban szoktam, mert nem akarom egyből elmondani, ha pozitív. Azt meg nem szeretném, hogy rákérdezzen a párom, mert hazudni nem tudnék! :) Így marad a hétfő... Amúgy van még 1-2 dolog, ami bizakodásra ad okot, de félek, mert ha most nem jött össze, akkor nagyot fogok koppanni. :( Hét elejétől hisztis vagyok nagyon, mint írtam, ez most jobb. De hét eleje óta a szagok is másik, minden sokkal erősebb és kellemetlenebb, mint máskor. A hasam nem fáj, 1 nap szurkált, de akkor se nagyon. Azóta semmi. Tegnap melltartó nélkül voltam otthon, mondván úgyse megyek már sehova és meleg is van. Olyan volt, mintha óráról órára jobban fáj volna a mellem, de nem foglalkoztam vele. Ma reggel amikor fürödtem, nagyon érzékeny volt, fájt, de máshogy, mint mikor pé miatt fáj. Most inkább a bimbóm fájt és nem a mellem oldala. Ez is fura. Mióta felöltöztem, nem érzem, mert jó szivacsos a melltartóm. A cigi szag is zavar, pedig én is cigizek. Azt bírom és kívánom is, de ha más cigizik, az zavar. Nem tudom... Ja, meg tegnap már ebéd utántól majdnem elaludtam a munkahelyemen, ásítoztam egész délután, na meg egész nap eszek... Szerintetek? Amúgy ezeken kívül semmi extra. Nagyon szeretném, de félek! :( Lehet csak meghülyültem és más produkálok mindent... :(
2016. jún. 24. 10:51
 383/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Jó régen írtam már magamról. Az a helyzet, hogy ez a hónap nem igazán úgy sikerült mint ahogy terveztük. Összesen 1 azaz egyszer sikerült együtt lenni a párommal ( külföldön dolgozik, hamarabb vissza kellett mennie ) 13-án hétfőn hajnalban voltunk együtt, 14-én kedden volt pozi az ovu teszt ( kb 18 óra körül csináltam) később 20 után elkapott egy olyan erős görcs, hogy sugárzott mindenhova, még ülni sem volt jó. Ha onnan számoljuk akkor most a 10 dpo-n vagyok, ha a ciklus.hu szerint számoljuk akkor a 8. dpo. Két napja esténként nagyon fáj a cicim. A hasam fájdogál, de nem jelentős. Ma délután volt egy pici rózsaszínes valami a wc papíron, kíváncsi leszek mi lesz ebből, de szerintem meg fog jönni, bár elvileg csak elseje körül kéne neki megjönnie.

Szóval úgy néz ki ez a hónap is sikertelen. :(

Itt a görbém ha valaki ért hozzá:

[link]

Dirty

2016. jún. 24. 13:54
 384/440 A kérdező kommentje:
Dirty! Én sajnos nem értek a görbéhez, de drukkolok! :)
2016. jún. 24. 18:21
 385/440 anonim ***** válasza:

Kérdezó!

Nekem az ovu utáni idószakban napokig ment a hassam, nem tulajdonitottam neki nagy jelentóséget, de mostmár ha bele gondolok lehet a baba milyat volt...

Levendulla

2016. jún. 24. 19:16
 386/440 anonim ***** válasza:

Egyébként ilyen gyönyörűen erősödtek a tesztjeim ha valaki szeretné látni. Ma késik egy napja ha pontosak a számitásaim...

[link]

Továbbra is nagyon drukkolok mindenkinek :*

2016. jún. 24. 19:22
 387/440 anonim ***** válasza:
Levendulla voltam.
2016. jún. 24. 19:22
 388/440 A kérdező kommentje:
Levendulla!Nagyon szép!Remélem nekem is azért megy! 😁 Félek,hogy csalódni fogok,de most valahogy màs minden.Remélem nem csak a babàra vàgyam játszik velem!
2016. jún. 24. 20:54
 389/440 A kérdező kommentje:
Na,csinàltam ma egy tesztet,persze negatív lett.Meg már a mellem se fàj.Úgy néz ki vaklàrma volt.
2016. jún. 25. 09:23
 390/440 anonim ***** válasza:

Lehet hogy érdemes lenne csinálni egyet hétfőn is...

Azért nagyon sajnálom, de hátha.

Mondjuk uj hónap, új próbálkozások.

Én csakk azt tudom ajánlani hogy próbáld elfelejteni egy kiss időre hogy babát szeretnétek! Legyetek együtt mikor jól esik, akkor és anyit amennyit jól esik. Tusom, nehéz, de próbáld elterelni a gondolataid! Ebbe a honapba így csináltunk a férjemmel és... MEGLEPI! sőt, mi inkább pé előtti időszakban voltunk többet együtt, valahogy úgy alakult.

Csak nyugi, és lazits. :)

Levendulla

2016. jún. 25. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!