Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
A korábbi folytatása:) Ki mikorra nem várja? Hanyadik hónap? Mikor tervezitek, hogy először teszteltek, és milyen teszttel?
Kéretik nevet is írni:)
Éda
Én már figyellek egy ideje titeket, bár a májusit csak most kezdtem el utólag olvasni. Most kezdtük májusban, június 12 körülre nem várom, de elég változó a ciklusaim hossza.
Bepróbáltuk a Jónás-napot a ciklusom 4. napján, azóta már eltelt némi idő, és úgy tűnik, hogy a középidős peteérést is be kellett volna, de nem tudom, hogy időben sikerült-e észbekapni:D 10.-e körül mindenesetre szeretnék tesztelni, de lehet, hogy kivárom a 12.ét.
Sziasztok! Én a hétre nem várom, mert nem pontosak a ciklusaim.9 hónapja próbálkozunk, ez a második hónap, hogy uh-on figyelték a peteérésem.Minden vizsgálaton túl vagyunk, minden rendben, ha megint megjön, akkor csinálják meg a hsg-t.
Eszter
Nekem már eltelt pár ciklusom azzal, hogy a jeleket figyeltem, meg tesztelgettem (majdnem egy évig megszakításosan voltunk együtt, és hát reménykedik az ember lánya), de csak annyit vettem észre, hogy a ciklusom második felében kb 1 hetet szurkálgat a petefészkeim körül ciklus közepe fele, kijön pár pattanás, és 1,5 héttel menzesz előtt érzékeny lesz a mellbimbóm. De tapasztaltam már erős émelygést, szag- és ízérzékenységet, és pozitív tesztekkel is álmodtam már:D
Ezen kívűl túlvagyok pár időn túli, vékonyvonalas teszten is.
Levontam a következtetést, hogy számomra a tünetfigyelés teljesen felesleges, és most sokkal lazábban állok az egészhez, ami miatt összehasonlíthatatlanul jobb a kedvem:)
Szia! Én 10-re nem várom, ebben a hónapban sikerült pont elkapni az ovumat, hát majd meglátjuk mi lesz. Minden esetre, ha most sikerült, akkor várhatóan ugyanakkor fogok szülni, mint amikor az első is született :)
Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!