Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 13:30
 321/325 anonim ***** válasza:
Sziasztok van még itt valaki?Igaz már új hónap van de egy kérdés péntekre nem várom 2 napja szédülök hányingerem van meg állás nélkül tegna a reggei kávét ki is hánytam szerintetek ez jót jelent?
2015. júl. 7. 13:00
 322/325 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Itt az ehavi kérdés, gyere át oda.

Amúgy jelenthet jót, de nem biztos, én múlthónapban is szédültem meg hánytam és nem volt baba. Most is hánytam már, nem tudom, hogy most van-e.

Niki

2015. júl. 7. 13:03
 323/325 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 4-7 között nem vàrom. Ez a masodik hónap probàlkozàsunk. Egyenlőre 4nappal ezelott volt egy negativ teszt, tunet annyi, h reggel ehen akartam halni, pedig soha nem reggelizek, meg almos vagyok egesz nap. De hat ez a mensitol is lehet. Szetintetek mikor erdemes tesztelni? Maj.7 volt meg utoljara, es 27-34 kozotti ciklusaim vannak. Mindenkinel megy a szoritas :)Betti
2016. jún. 1. 19:03
 324/325 anonim ***** válasza:
100%
Betti, rossz helyen jársz, ez tavalyi kérdés :)
2016. jún. 1. 20:47
 325/325 anonim ***** válasza:
100%
Sziaa :) igen, ràjöttem és màr becsatlakoztam oda is :) köszi :D
2016. jún. 2. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!