Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Én is làtom a csìkokat :) gratulàlok, remélem jövő héten én is csatlakozom :) bàr eddig csak "megjön"-re utaló tünetem van.
Bia
Igen Eszter az enyém!
Bé én 100 százalékra vettem, hogy megjön mert iszogat görcsölt a hasam! Reggel úgy keltem fel, hogy ha eddig nem most tuti megjön, és semmi!!
Bé vagyok!
Gratulálok Kittinek, szuper hír :) Örülök, hogy ugyanazokat produkáljuk végig!
Ma reggel bebizonyosodott, hogy nem is véletlen: a facelle teszttel annyira pozitív, hogy leugrik a papírról :D boldogság van! :) (Este ha sikerül, teszek fel róla képet, most csak a telefonomban van meg.) Ez a teszt tényleg biztosabban mutatja!
Egyébként a hasgörcs változatlanul megvan, sőt picit erősebben... ma én is veszek magnéziumot, hátha tényleg csak ennyi a gond. 35. ciklusnapon vagyok, tehát pont 5 hetes lehetek :) félelmetes érzés *-*
Ismét Bé!
Egy kis móka: tegnap ugye még csak halvány tesztem volt, este kérdezte az én jobbik felem:
- Na, lebrunyáltad reggel a tesztet? (ez a szavajárása)
- Igen, úgy néz ki, halványan, de ottvan!
Erre Ő odaint a hasamnak ->
- Hello Réka! (ebbe a névbe van belebolondulva) :) :)
(Ma már tuti be fog rezelni, ha elmondom a tutit :) mert csak látszólag nagy a szája!)
Be, nem biztos, h berezel 😊
Nalunk en orultem meg a kisfiunknal, a ferjem gyakorlatilag a levegobe dobalt, ujjongott, ugralt,ordibalt, en pedig csak pislogtam, h uristen, uristen...😃 Percekbe kerult, mire abba birtam hagyni a jeges felelmet, hirtelen zuhant ram, h gyerekunk lesz. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!