Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 13:30
 271/325 anonim ***** válasza:
100%

Én is làtom a csìkokat :) gratulàlok, remélem jövő héten én is csatlakozom :) bàr eddig csak "megjön"-re utaló tünetem van.

Bia

2015. jún. 24. 14:37
 272/325 anonim ***** válasza:

Igen Eszter az enyém!

Bé én 100 százalékra vettem, hogy megjön mert iszogat görcsölt a hasam! Reggel úgy keltem fel, hogy ha eddig nem most tuti megjön, és semmi!!

2015. jún. 24. 17:13
 273/325 anonim ***** válasza:
iszonyat* és Kitti voltam:)
2015. jún. 24. 17:13
 274/325 A kérdező kommentje:
Kitti, magnézium!! Akár 3x is beszedhetsz a 400 mg-osból, ha azt érzed elégnek. Ezen kívűl próbáld ki, hogy sétálsz egyet, én is meglepődtem rajta, hogy segített, mikor előtte állva-ülve, mindenhogyan jöttek a görcsök, mégis nagyon jól esett a séta, és utána sokat csökkent a görcsölés, de lehet, hogy csak a magnézium kezdett el hatni.
2015. jún. 24. 17:22
 275/325 anonim ***** válasza:
köszönöm beszerzem!:) Kitti
2015. jún. 24. 17:58
 276/325 anonim ***** válasza:
100%

Bé vagyok!

Gratulálok Kittinek, szuper hír :) Örülök, hogy ugyanazokat produkáljuk végig!

Ma reggel bebizonyosodott, hogy nem is véletlen: a facelle teszttel annyira pozitív, hogy leugrik a papírról :D boldogság van! :) (Este ha sikerül, teszek fel róla képet, most csak a telefonomban van meg.) Ez a teszt tényleg biztosabban mutatja!

Egyébként a hasgörcs változatlanul megvan, sőt picit erősebben... ma én is veszek magnéziumot, hátha tényleg csak ennyi a gond. 35. ciklusnapon vagyok, tehát pont 5 hetes lehetek :) félelmetes érzés *-*

2015. jún. 25. 08:08
 277/325 anonim ***** válasza:
100%

Ismét Bé!

Egy kis móka: tegnap ugye még csak halvány tesztem volt, este kérdezte az én jobbik felem:

- Na, lebrunyáltad reggel a tesztet? (ez a szavajárása)

- Igen, úgy néz ki, halványan, de ottvan!

Erre Ő odaint a hasamnak ->

- Hello Réka! (ebbe a névbe van belebolondulva) :) :)

(Ma már tuti be fog rezelni, ha elmondom a tutit :) mert csak látszólag nagy a szája!)

2015. jún. 25. 08:14
 278/325 anonim ***** válasza:
100%

Be, nem biztos, h berezel 😊

Nalunk en orultem meg a kisfiunknal, a ferjem gyakorlatilag a levegobe dobalt, ujjongott, ugralt,ordibalt, en pedig csak pislogtam, h uristen, uristen...😃 Percekbe kerult, mire abba birtam hagyni a jeges felelmet, hirtelen zuhant ram, h gyerekunk lesz. 😃

2015. jún. 25. 08:36
 279/325 A kérdező kommentje:
Bé, gratulálok!! Kepfeltoltes.hu-ra telefonról is fel tudsz tenni képet! (Igen, ez célzás:D) A magnézium tényeg nagyon jó, neéljetek bevenni belőle egy rendesebb mennyiséget.
2015. jún. 25. 08:47
 280/325 A kérdező kommentje:
*ne féljetek
2015. jún. 25. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!