Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 13:30
 301/325 A kérdező kommentje:

Megy a drukk!

Hanyadik hónap? És hanyadik baba?:)

2015. jún. 27. 19:54
 302/325 anonim ***** válasza:

Köszi :)

6ik próbálkozós hónap.

2ik baba lenne.

Most van egy 17 hónapos

2015. jún. 27. 20:25
 303/325 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nem vàrt napjàn, 14. Dpo- n 2 egyértelmű 2 csìkos tesztem lett. Nem gondoltam volna...A facelle erős 2 csìkos, a 10-es one step vilàgosabb, remélem, nem ikrek :)

Nem hiszem el...

Bia

2015. jún. 28. 09:02
 304/325 anonim ***** válasza:

Gratulálok Bia! Kéééép?:)

Sajnos tegnap volt egy ájulásom, de már jól vagyok, de nagyon megijedtünk. Remélem ez nem lesz jellemző végig a terhességem alatt.

Kitti

2015. jún. 28. 10:30
 305/325 A kérdező kommentje:

Hú Bia, tök jó, gratulálok!!

Kitti, figyelj arra, hogy ne egyél annyi gyorsan felszívódó szénhidrátot, helyettük lassan felszívódókat, az ájulás elkerülése miatt ez most különösen fontos. Tehát krumplit, cukros, fehér lisztes dolgokat kerüld, cseréld le, a fehér rizs helyett is barna riszt egyél, fehér liszt helyett teljes kiőrlésűt/rozslisztet, és figyelj, hogy ne legyen benne fehér liszt. Cukros, péksütis dolgokat amúgysem árt lecsökkenteni, de így különösen figyelned kell.

Gyümölcsöket egyél mindenképpen, de utána 1 órával egyél valamilyen lassan felszívódó szénhidrátot is, hogy ne ingadozzon annyira a vércukorszinted. Cukros üdítők is kuka most egy időre.

Zöldségek, főzelékek, levesek, teljes kiőrlésű gabonák ideje ez most:)

A zab is jó, szárított gyümölcsös műzlivel. Én sajnos nagyon nem kívánom, így igyekszem mással pótolni.

Figyelj oda, hogy többször egyél keveset, ne legyél sosem nagyon éhes. A korgó gyomor utalhat az alacsony vércukorszintre, azt most jobb lenne elkerülnöd.

2015. jún. 28. 11:12
 306/325 A kérdező kommentje:

Ja meg a magvak, amiket kihagytam, jó ha van nálad pl. diákcsemege, és be tudsz belőle kapkodni egy kicsit, ha érzed, hogy kezdesz éhes lenni.

Bia, muti a teszteket!

2015. jún. 28. 11:14
 307/325 anonim ***** válasza:
2015. jún. 28. 15:23
 308/325 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ìme :) pici görcsök vannak, magnézium megy rà.

Szerintetek 6. hét előtt érdemes elmenni orvoshoz? Utàna utaznànk és kb. a 8. héten tudnék menni csak később.

Bia

2015. jún. 28. 18:36
 309/325 anonim ***** válasza:
100%

Raersz a 8.heten menni. 😊

Andi

2015. jún. 28. 20:17
 310/325 anonim ***** válasza:
100%

Az orvoshoz menés nálam is nagy dilemma volt, hogy mikor, mert semmiképpen se akartam túl korán menni.

Végül holnap megyek, elvileg 7+4 hetes leszek. Én még így is tartok töle, hogy túl korai lesz, de a férjem már nagyon nem bírt magával, úgyhogy föleg az ö megnyugtatása végett megyünk. De nagyon remélem azért, hogy nem hiába. :)

Jah, mindenkinek nagy gratula a sok szép pozitív teszthez!

2015. jún. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!