Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bé vagyok! Bocsánat, nem tűntem el, csak a mobilomról bajos ide írni...
Szombat volt a nemvárt napja, azóta sem jött meg :) viszont nem teszteltem egyelőre :D Nem volt nagyon módomban, nem itthon töltöttem a hétvégét. Holnap feltétlenül tesztelek egyet, akkor már 3. napja "nem fog megjönni" és ez biztató :) (Egyébként tünet semmi, az apró görcsölgetések megmaradtak, de semmit nem érzek - még ha "be akarnám mesélni" magamnak, akkor se!)
Izgulás van, és megy a drukk Nektek is!
Bé vagyok!
Ma teszteltem - ismét xepillel -, és full negatív lett :( Ez már a ciklusom 32. napja (bár nem ez volna az első, hogy ilyen hosszúra nyúlik). Elkeseredtem és kissé bedepiztem... úgy is érzem picit, hogy meg fog jönni, bár konkrét tünetet nem tudok mondani, csak picit puffadt has, "mindjárt megjön érzés". Pedig pont ezeket az érzéseket akarom messze elkergetni magamtól...
Bia jelen. 6 nap nemvàrtig, tünet nulla. Semmit sem érzek, sem LH teszttel nem szeretnék próbàlkozni, sem idő előtt tesztelni. Nem reménykedem, nem izgulok. De figyellek titeket.
Hànyból hànyótoknak sikeres ez a hónap eddig? Ìrja valaki? :)
Bé vagyok!
Köszönöm a drukkot, én is nagyon reménykedem, nagyon vágyunk rá :)
Érthetetlen, hogy 32. napon sincs semmi, meddig mehet ez még (extrém esetben volt 40 napos ciklusom, egyetlen 1x)? Két nap múlva ismét tesztelek - bár azt gondoltam, hogy már most is kéne látnom, ha sikerült. Ezek szerint az ovum sem akkor volt, mikor a naptár mutatta...
Kitti, többiek, mi újság? Ki van még "versenyben"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!