Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 13:30
221/325 anonim válasza:
Én nem làtok rajt semmit, bàr mondjuk elég car a szemem
Bia
222/325 anonim válasza:
Utána olvastam és ezt a teszt típust sokan szidják, hogy szellemcsíkos mindig. Hát akkor ez tényleg negatív:(
223/325 anonim válasza:
Bocs Kitti, akkor félre értettem!
Eszter
224/325 anonim válasza:
Azóta lett egy negatív:( Kitti
225/325 anonim válasza:
Csajok lenne egy kérdésem igaz hogy 1 hete péntek szombat véreztem 4 napig semmi most meg barna maszatolásom van mi lehet ez lehet később volt beágyazodás? Viki voltam
226/325 anonim válasza:
Sziasztok csajok.
Hogy vagytok? Nálam megjött a hánYinger meg a hánYás is.Elèg korán a többi terhessègemhez kèpest.
Pènteken voltam a dokimnál menzesz szerint 6+3 hetes voltam de csak 15mm is szabályos petezsákot láttunk.Doki szerint csak 5+4 hetesnek felel meg.Mondjuk május vègèn jött össze ès 31-33 napos ciklusaim vannak bizunkbenne 3 hèt múlva már ott lesz a babucink akkor kell visszamennem.Csak azèrt aggódok h mèg üres volt :(
Zsóka
227/325 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem még 7 napom van nem vártig, de semmi tünet :( majd ha késik, tesztelek, addig nem.... Emi
228/325 anonim válasza:
nekem 3 nap és mensi, vagyis szerintem megjön. Kitti voltam
229/325 anonim válasza:
Be es Anett, jogy vagytok? Be teszteltel?
Nekem ma kellene megjonnie, volt ket csepp ver, de ennyi. Gorcsolok, szerintem be fog indulni, eleg nagyot bicikliztunk a gyerekkel.
Andi
230/325 anonim válasza:
Anett vagyok: én is görcsölgetek,sőt fáj a fejem is és a pattanás is előjött.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!