Én is hánytam múlthéten, de biztos csak a melegtől, vagy nem tudom.. Menzim még mindig sehol, teszt még mindig negatív.
Niki
2015. jún. 14. 18:33
182/325 anonim válasza:
Bé vagyok!
Kittire reagálva: tegnap nekem is volt ugyanilyen, picike vérpötty a bugyimon - tegnap volt 7. dpo. Egyebekben pedig tegnapelőtt és tegnap görcsölgetett a hasam, de közel úgy, mint menzeszkor.
20-ára, szombatra nem várom, szerintem csütörtökön csinálok egy tesztet (egyéb okból aznap), hátha :)
Izgulok, és azért figyelem az esetleges tüneteket - illetve vigyázok magamra - mint a hímes tojásra -, pedig biciklivel megyek dolgozni, stb. :)
2015. jún. 14. 18:35
183/325 anonim válasza:
Gratula a pozitív tesztekhez nekem mensinek nyoma se de a teszt full negatív a nemvárt napján....
2015. jún. 14. 19:20
184/325 anonim válasza:
Előbb utóbb összejön:) Tudják a kis manócskák, hogy mikor tökéletes az érkezés:) Kitti
2015. jún. 14. 23:05
185/325 anonim válasza:
Sziasztok Viki vagyok ki hogy van? Hát én nem értem mi van velem Csütörtökön egy kis vér este Péntek Szombat erős vérzés Vasárnap ma semmi nem tudom most mi van!Remélem mindenki jól van!?
2015. jún. 15. 08:29
186/325 anonim válasza:
nekem ma reggelre minden előjel nélkül megjött :(
Ditke
sok sikert mindenkinek a továbbiakban.
2015. jún. 15. 08:43
187/325 anonim válasza:
Lányok segítenétek mikor teszteljek és melyik teszttel? 13.-án volt vélhetően a "beágyazódási vérzésem" ebből kalkulálva az 5.-ei akcióból.
Kitti
2015. jún. 15. 09:12
188/325 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem még 2 hetem van nem vártig, ma van ovum, de akciózunk azért elég sűrűn :) Emi
2015. jún. 15. 09:30
189/325 anonim válasza:
Adri vagyok tegnapra nem vártam még ma sincs jele vérzésnek tesztek full negatívak:-((fájdogál a hasam szóval biztos mejön...pedig annyira bíztam:((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!