Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 13:30
211/325 anonim válasza:
Kitti vagyok, rendeltem one step tesztet ha megérkezik másnap egyet ellövök és jövök újságolni
212/325 anonim válasza:
Bé vagyok!
Nincs meg már a teszt, nem fotóztam le. Elkeseredtem... Úgy 10 percre rá összecsomagoltam, aztán melóba menet egy kukába hajítottam :D (Párommal élek, nem őelőtte titkolom, hanem más előtt, ne lássák a nagykukában)
Szombaton majd fogok újat csinálni, ha addig nem jön meg.
213/325 A kérdező kommentje:
Ha pár perc után láttad rajta a nagyon halvány csíkot, az jó jel lehet. Szurkolok a szombatihoz!
2015. jún. 18. 17:12
214/325 A kérdező kommentje:
Kitti, neked is megy a drukk a teszthez, ha meghozta a posta!
2015. jún. 18. 17:13
215/325 anonim válasza:
Lányok teszteltem:
Szerintetek? egyértelműen azért negatívnak sem látom, ennél volt sokkal üresebb tesztem:/
216/325 A kérdező kommentje:
Hu, ezt a tesztet nem ismerem, de mintha valami tenyleg derengene, viszont szürke, es inkabb szaradasi csiknak tünik. Igaz, az enyem is annak tunt meg az elejen, ugyhogy meg barmi lehet, de en csak a rozsaszin csikban kezdtem el hinni. Esetleg szetszedve egy foto? Mert igy lehet, hogy arnyek, amit latok.
2015. jún. 19. 08:56
217/325 anonim válasza:
Nekem is sikertelen ez a hónap. :( Anett a 7. próbálkozás hónapunk következik.Jaj de közeleg az 1 év :(
218/325 anonim válasza:
Kitti vagyok, ez még nem az a teszt amit a postával várok. Annak majd jobban hiszek! Remélem ma ideér!
219/325 anonim válasza:
Kitti! Nem akarlak elkeseríteni, de a vateras one step tesztek nagyon rosszak. Többen írják, olvass utána. Tesztelj inkább facelle-el vagy x-epillel.
Eszter
220/325 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!