Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok! Nàlam még csak 3. dpo, messze még a vége, egyelőre nem izgulok azon, hogy mi lesz, egyébkén one step teszteket tartok otthon.
Akinek sikerült, gratulàlok, a nevek nem mennek fejből :)
Bia
Bé vagyok!
Ma vagyok a 12. dpo-n elviekben, szombatra nem várom. Ma csináltam egy tesztet - Xepil - de full negatív :( ha nagyon meresztettem a szemem, egy kis szellemcsík-szerűséget láttam, de nem akarom áltatni magam... Vagy ez nem jelent semmit? Lehet ez még pozitív?
Tüneteim:
nem feszül a mellem - ami menzesz előtt szokott,
aprókat görcsöl a hasam - nem jó jel...,
nem barnázom - pedig szoktam már előtte ilyenkor.
Bé, persze, hogy lehet pozitív. Az enyém így nézett ki a 12.-en: [link]
De ehhez 1 órának kellett eltelnie, hogy így fotózni lehessen, és be is kellett sötétítenem a képet. Látszott már 10 percen belül, hogy dereng ott valami, de teljesen szürke volt (száradás után is), és baromi halvány.
Le tudod esetleg fotózni a teszted?
Ja és az sem mindegy, hogy vékony csíkot látsz, a kontrollcsíkkal megegyező vastagságút, vagy a kontrollcsíkhoz képest kétszer olyan vastagot? Az első és az utolsó eset nem pozitív, legalábbis nekem a hajszálcsíkos teszt nem volt az, és másoknál sem, ahogy olvasgattam ( így nézett ki: [link] ).
Ha ugyanolyan vastag, mint a kontrollcsík, az jó jel lehet, de persze ugye még annál sem biztos semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!