Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bé és Kitti! Vegyetek már légyszi egy Facelle tesztet!!! Az sokkal jobban mutatja bármelyik tesztnél, ha van valami! Rossmanban lehet kapni, kb 4-500 Ft. Drukkolok csajszik!
Éda: Jövő héten megyek dokihoz, ha minden igaz, akkor már kb. 6 hetesek leszünk.
Eszter
Gabriellben biztam nagyon en is, es nekem is szellemcsikos lett multkor.
Mar nem olyan jo minosegu, mint regen, bar az is igaz, h regebben a tobbi sem volt ilyen csaloka. Sztem trukkoznek a tesztekkel, h minel tobbet vasaroljunk, vagy ez mar durva osszeeskuves-elmelet? 😃
Andi
Kitti vagyok! Sajnos itt nincs rossmann:(
Sógornőmnek megmutattam a tesztemet és ő is látja a kis halvány csíkot, de azt mondta szerinte erősebbnek kellene lennie nemvárt napján:( De én gyanítom, hogy valahogy úgy jöhetett össze ahogy Édának, ciklus vége felé! Írok amint tudok valamit:)
Kitti vagyok,
A képen nem annyira kivehető, nem tudom látjátok e amit én:) 32 nap átlagosan a ciklus mára nem vártam és még nem is jött. Szerencsére semmi barnázás nincs, csak mellfájás és 2 napja mindjárt megjön érzésem van.
A teszt ilyen fajta: [link]
A ma reggeli tesztem:
Mikor érdemes újra tesztelnem? szeretném tudni mi van?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!