Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 13:30
 291/325 anonim ***** válasza:
Kitti voltam. Éda neked is szörnyen fájnak a melleid? Nekem pmskor sem szokott és így nekem nagyon fura.
2015. jún. 27. 07:46
 292/325 anonim ***** válasza:
100%
Nálam semmi tünet, se görcsölés, se mellfájás.... szóval nem sok reményt fűzök a dologhoz :( na de majd kiderül... Emi
2015. jún. 27. 08:33
 293/325 A kérdező kommentje:
Kitti, nekem moderaltan voltak erzekenyek, illetve hol erzekenyebb, hol kevesbe, es a helye is valtozik, pl. a karadt menzesz korul mellbimboerzekenyseg volt, aztan ez most par napja atment teljes mellesre, kb. 2 napja tudok csak felig hason aludni, mert amugy nyomodna (ma leptem a 7. hetbe).
2015. jún. 27. 09:11
 294/325 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 10ik dpo-n vagyok. Mostanában nagyon feszült vagyok pedig sok okom nincs rá.. Anyum meg párom is már rám szólt h mi történt velem :D de nem tudom meg indokolni.. Szerintetek ez lehet tünet? Nem tudok jelenleg másra gondolni h mi miatt lehetne :S
2015. jún. 27. 13:09
 295/325 anonim ***** válasza:
100%

Bé vagyok!

A mellfájás és a hasgörcs nekem is megvan, szinte már állandósultak... szedem a magnéziumot és remélem, hogy ez nem jelez semmi rosszat (sőőőt!)

Mához 1 hete, hogy nem jött meg, szóval 5 hét körül vagyok :) ill. csütörtökhöz 5 hete volt az utolsó menzeszem. Tanácstalan vagyok, mikor lenne érdemes dokihoz menni... már a jövő héten, vagy várjak még? (Eü. dolgozó vagyok, szóval az időpont talán nem akadály...)

2015. jún. 27. 15:50
 296/325 anonim ***** válasza:
Bé én is veled egy idős lehetek kb. én várok még 2 hetet kb. Szeretnék szívhangot hallani, úgyis csak akkor nyugszok meg:)
2015. jún. 27. 16:05
 297/325 anonim ***** válasza:
Kitti voltam
2015. jún. 27. 16:06
 298/325 A kérdező kommentje:
Én 6 hetesen mentem (5+3), petezsák, és szikhólyag látszódott. Az ovutól számoltam vissza két hetet, és a méretek alapján jól számoltam.
2015. jún. 27. 18:44
 299/325 A kérdező kommentje:

Szia 294-es, új vagy itt, vagy régi? Kérünk egy nicknevet beazonosítás végett:)

Amit írsz, az lehet PMS tünet, hacsak nem jársz már előrébb, mint a 10. dpo, mert a hcg olyankor még elég alacsony ahhoz, hogy bármit okozzon. Tuti az ovud ideje? Ettől függetlenül persze bármi lehetséges. Mikor tervezel tesztelni?

2015. jún. 27. 18:49
 300/325 anonim ***** válasza:
Új vagyok. Hát 17-én volt pozitív az ovu teszt. Mensi előtt nem szoktam ezt produkálni, ezért nem értem h mi lehet.. 2-án ha nem jön meg akkor tesztelek :)
2015. jún. 27. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!