Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Utolsó - bocsi, nem tudom beazonosítani!
Mi volt ma a dokinál? Laborbeutaló? UH? Vizsgálatok? Jól saccoltad az idődet?
Bé voltam - aki lehet, hogy a héten megy dokihoz :) mert izgul és mert végülis már a 6. hétben van :)
(Egyébként remélem, hogy egy újabb, másik topikban folytatjuk majd közösen mi is, akiknek sikerült ez a hónap!!)
Pont jókor mentünk, már volt szívhang és pici 9 mm-es embrió. UH volt, néhány általános vizsgálat, beutaló vérvételre. Következonek 4 hèt múlva kell mennünk.
Az orvos pár nappal fiatalabbnak tippeli a terhességet, mint 7+4 hét, mert a ciklusom is hosszabb, 31 napos.
G vagyok egyèbkènt (bocsi, hogy nem írom le a keresztnevem, de iszonyat ritka, és mindig félek, hogy vki rámismer)
Bé vagyok!
Jövő hét csütörtökre kaptam időpontot a doktornőhöz, akkor már a 7. hétben leszek :)
Bé vagyok!
05.21-én volt az utolsó menzeszem, 30 naposnak számolva a következő 06.20 lett volna - ezek alapján múlt szombaton már az 5. hetet is betöltöttem :)
A peteéréshez közel ekkor voltunk együtt: 13., 15., 18., 22. ciklusnap! (Tünetem nem volt, tehát fogalmam sincs, melyik lehetett a sikeres...)
Emi, drukkolok, hogy a következő hónapban sikerüljön!
Kitti, nekem május 12 volt az utolsó mensim időpontja, május 30-án vagy 31-én jöhetett össze a baba, június 23-án, voltam dokinál. Én május 30-tól számoltam vissza két hetet, és ahhoz viszonyítottam a dokihoz menés időpontját is. 24-én teszteltél pozitívat először, ugye? Kb. akkor lehettél akkor 4 betöltött hetes, akkor most tölthetted az ötödiket. Ha szívhangot is szeretnél hallani, 6+4 előtt én nem mennék a helyedben, és lehet, hogy még akkor sem lesz. Betöltött 7. hét után viszont már szokott lenni, ha tényleg annyi idős a terhesség. Én jövő hét csütörtökön megyek, már nagyon várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!