Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bia, én úgy számolom, hogy hárman vagyunk eddig Eszterrel és Zsókával.
Ma erősítette meg az orvos, és rögtön jött a prózai oldala, levettek egy csomó vért is:)
Kitti, nekem is voltak pms szerű tüneteim.
Bé, nálunk a 18, vagy a 19. ciklusnapon foganhatott, előbb biztos nem, simán lehet, hogy nálad is később volt az ovu. Milyen tesztet használsz?
Zsóka, mi volt a dokinál?
Eszter, te mikor mész legközelebb?
Bé vagyok!
X epil tesztem volt, de a 2-t el is használtam, még egy Gabriel-em van, holnap azt használom el - ha lesz rá alkalmam.
A ciklus.hu-n utánanéztem és a ciklusom 15., 18. és 22. napján voltunk együtt, amik az ovuhoz közeliek.
Sziasztok. Csatlakozom én is :)
Igaz én kb 2ikára nem várom.
Én már nem figyelek tüneteket, előbb sem fogok tesztelni a nem vártnál.
DE figyelek titeket :)
Ani
Bé vagyok!
De jó, Kitti! Én is így vagyok ;-) Tegnap nyűgös napom volt.
Ma pedig teszteltem (34. ciklusnap) és én is halványan látok vmit - Gabriel teszt volt, amúgy ez 25-ös érzékenységű. Lefotózni nem lett volna értelme, mert béna vagyok, de valamit csak láttam. (Egyébként félek, mert talán erre a tesztre mondják, hogy szellemcsíkos/álpozitív olykor...)
Most legközelebb Facelle tesztet veszek, és lehet, hogy már holnap megpróbálom azzal!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!