Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ez már bizony csík! Gratulálok!
Niki
Igen rózsaszín! El sem hiszem! A nagyon hátrahajló méhem miatt nem reménykedtem ilyen gyors sikerben, hogy első hónapban sikerül:)
Dokihoz majd akkor megyek amikor már szív hang is van. Ellenőrzés ként dokiig érdemes tesztelni?
Gratulálok!!:)) Nekem is volt az elején olyan, hogy a napközbenin jobban látszott, mint a reggelin. Én teszteltem a dokis időpontog, bár nem minden nap, így ütöttem el a várakozással telt időt:D Meg persze volt amúgyis egy rakat tesztem, még így is maradt. Megnyugtató volt látni, hogy erősödik, meg hogy egyre hamarabb jön ki a 2. csík. Viszont csak 2 naponta volt rajta érzékelhető változás.
Nekem ma szurkálgat a hasam, pedig már vettem be magnéziumot. Pont olyan érzés, mint peteéréskor. Nem jó. Mostmár abbahagyhatná:)
Gratuláloook!!!!
Kitti ez a te teszted, ugye? Mert nincs aláírva a post. :)
Eszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!