Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 13:30
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/325 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok csatlakoznék hozzátok Adrienn vagyok tegnap óta már 27éves.4éve vagyunk együtt a férjemmel de csak egy éve próbálkozunk eddig sikertelenül.én vasárnapra nem várom kétszer teszteltem vaterással de full negatív:-((( néha érzek kis hasszurkát tegnap iszonyat hányinger kb 3-4 percig minimális mell feszülés de mára már semmi....jövő héten pénteken megyek dokihoz mert amúgy endometriózissal műteni kellene ha addig nem esek teherbe páromnak csütörtökön sperma vizsgálat,drukkoljatok.Jah nálunk párom libidója extra magasságokba tör szóval nagyon sűrűn együtt vagyunk mellé méhpempővel erősítem az immunrendszeremet,nagyon várjuk már a mi kis csodánkat.Bocsi hogy ilyen hosszúra nyúlt gratula a pozitív tesztelőknek!!
2015. jún. 12. 12:57
 162/325 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pozitív teszteseknek!!!Éda! Én is görcsölök, nem is kicsit és szerdán elmentem a dokihoz, mert biztos voltam benne, hogy baj van. Aztán kiderült, hogy minden rendben, 3-4 hetesek vagyunk még csak. Magnéziumot kell szednem napi kétszer, azóta sokkal jobban vagyok. Nyugi, minden rendben lesz veletek is! :)

Eszter

2015. jún. 12. 13:51
 163/325 A kérdező kommentje:

En is veszek ma magneziumot. Örülök, hogy veletek is minden rendben van. Nekem hasonlo a görcsölgetes, mintha meg akarna jönni, de akkor csak fel napig szokott lenni es folyamatosan, ez meg csak rövid ideig tart.

Doki latott mar ilyen koran valamit?

2015. jún. 12. 14:25
 164/325 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez volt! Nagyon görcsöltem, amióta pozitív lett a teszt. Nem akartam még orvoshoz menni, de nyugtalan voltam. Igen! 6mmx4mm es petezsákot látott, szépen meg volt tapadva minden oldalról, és még fotót is kaptam! :) 3 hét múlva kell vissza mennem! :)

Eszter

2015. jún. 12. 14:32
 165/325 A kérdező kommentje:
De jo! Hany nappal a kimaradt menzesz utan mentel?
2015. jún. 12. 16:06
 166/325 A kérdező kommentje:
Ja bocs, most latom, hogy szerdan, mindjart kiszamolom:)
2015. jún. 12. 16:08
 167/325 anonim ***** válasza:

Hát kb 2 héttel. Nem pontos a menszim, ezért nem tudom biztosan. Egyébként semmi tipikus tünetem nincs a görcsölésen, a leszakadó melleken és az éber kómán kívül! :)

Eszter

2015. jún. 12. 16:12
 168/325 anonim ***** válasza:
76%
12 nap van még vissza nemvártig, 3 napja hasmenésem van semmi kiváltó ok nélkül. Véletlenül futottam bele egy beszélgetésbe ahol olvastam, hogy van akinek ez az első tünete. Hát én erre előtte nem gondoltam, de kezdek bizakodóan hozzáállni:) Ti megvárnátok a nemvárt napját a teszttelléssel?.Mindenkinek gratulálok aki pozit tesztelt!
2015. jún. 12. 17:17
 169/325 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo: Ez komoly?? Marmint a hasmenes? Hetfo ota reggel mikor kinyitom reggel a szememet azonnal rohanok a wcre mert megy a hasam, masodperceken mulik sokszor,hogy oda erek-e :D de erdekes csak reggelenkent van ez..

Nekem ma megint edesseg kivanas, kezdem elvesziteni a remenyt. Jah, huvely szurka jelentkezik idonkent.

2015. jún. 12. 17:32
 170/325 anonim ***** válasza:
valtozatlanul lemaradt, Noemi voltam
2015. jún. 12. 17:33
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!