Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Gratulálok a pozitív teszteseknek!!!Éda! Én is görcsölök, nem is kicsit és szerdán elmentem a dokihoz, mert biztos voltam benne, hogy baj van. Aztán kiderült, hogy minden rendben, 3-4 hetesek vagyunk még csak. Magnéziumot kell szednem napi kétszer, azóta sokkal jobban vagyok. Nyugi, minden rendben lesz veletek is! :)
Eszter
En is veszek ma magneziumot. Örülök, hogy veletek is minden rendben van. Nekem hasonlo a görcsölgetes, mintha meg akarna jönni, de akkor csak fel napig szokott lenni es folyamatosan, ez meg csak rövid ideig tart.
Doki latott mar ilyen koran valamit?
Nekem is ugyanez volt! Nagyon görcsöltem, amióta pozitív lett a teszt. Nem akartam még orvoshoz menni, de nyugtalan voltam. Igen! 6mmx4mm es petezsákot látott, szépen meg volt tapadva minden oldalról, és még fotót is kaptam! :) 3 hét múlva kell vissza mennem! :)
Eszter
Hát kb 2 héttel. Nem pontos a menszim, ezért nem tudom biztosan. Egyébként semmi tipikus tünetem nincs a görcsölésen, a leszakadó melleken és az éber kómán kívül! :)
Eszter
Utolso valaszolo: Ez komoly?? Marmint a hasmenes? Hetfo ota reggel mikor kinyitom reggel a szememet azonnal rohanok a wcre mert megy a hasam, masodperceken mulik sokszor,hogy oda erek-e :D de erdekes csak reggelenkent van ez..
Nekem ma megint edesseg kivanas, kezdem elvesziteni a remenyt. Jah, huvely szurka jelentkezik idonkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!