Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 13:30
141/325 anonim válasza:
Sajnos nekünk ez a hónap is sikertelen volt... :(
Anna
142/325 anonim válasza:
G, ha úgy döntesz, hogy nem mész, mehetek én helyetted az Usába meg Mexikóba??? :)
Niki
143/325 anonim válasza:
G: Nagy gratula Neked! :)
Noemi
144/325 anonim válasza:
Bé vagyok!
Elvileg 6.-án volt ovum, ma van az 5. dpo. Egyelőre semmilyen tünetem nincs, azon felül, hogy már ovu előtt-től picit szurkált és "bugyogott" a hasam, ez mostanában is megvan. Az ovut magát nem érzem/nem éreztem szinte sose, tehát most sem tudom megsaccolni se... Mindenesetre azért ahhoz közel gyakran együttvoltunk ill. persze előtte meg utána is - remélem összejött :) Leghamarabb is csak egy hét múlva tesztelnék valószínűleg, vagy a nemvárt napján.
145/325 anonim válasza:
Anett vagyok. Én a 6. Dpo napon tartok de semmit nem érzek.Viszont ha behúzom a hasam ( van egy kis felesleg rajta) akkor feszül a hasam alja úgy érzem mint ha a petefészkeim veszülnének.
146/325 anonim válasza:
Niki vagyok, mai (nemvárt napján) is negatív, úgyhogy azt hiszem kiszállok ebből a hónapból. Szorítok mindenkinek továbbra is!
147/325 anonim válasza:
Niki:ha nem betegetél meg akkor még szerintem van remény a babára.Igaz én szombatra nem várom de már idegeskedek hogy mi lesz.Szerintem várjál pár napot még én szorítok nagyon neked is ahogy a többeknek is :)
149/325 anonim válasza:
Ma vettem 3 tesztet , 2 x-epilt es 1 Predictor??? vagy mi a neve tesztet. Most nem keresem elo , direkt eltettem oket,hogy ne essek kisertesbe megcsinalni jovo het szerdaig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!