Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 13:30
101/325 anonim válasza:
És ezt te negatívnak vetted?? Ne butáskodj. Ez hatalmas pozi! A negatív sose lesz ilyen időntúl sem, max egy elmosódott valami, vagy szellemcsík, de ilyen csíkot csak baba csinál! Azért ismételd meg, de mostmár tuti, hogy kijön hamarabb!
Niki
102/325 anonim válasza:
Ez brutál pozitív!!! Rózsaszín vastag csík! Gratulálok!
103/325 anonim válasza:
Sziasztok csajok
Ma délelőtt lett egy csodaszép POZITÍVVVV tesztem :-)Még fel sem fogtam teljesen.
Zsóka
105/325 anonim válasza:
Gratulálok mindenkinek :) messze van még hónap vége, de remélem nálunk is sikeres lesz a június :)
Emi
106/325 anonim válasza:
Gratulálok csajok nektek :) Már én is várom a hétvégét hogy vajon mi lesz de remélem nekünk is sikerült ez a hónap :)
Viki
107/325 Manna24 válasza:
Sziasztok! Én ma reggelre elkezdtem barnázni, szóval úgy veszem, hogy megjött :( Akinek pozitív lett a tesztje annak gratulálok...:) Ha lesz júliusi topik csatlakozok :)
108/325 anonim válasza:
Zsoka, kerjuk a te tesztedet is, imadok pozi tesztet nezni 😉
109/325 anonim válasza:
Sajna csak telóról tudok lenni és nagyon lassan tölt pedig megpróbáltam feltenni megmutatni nektek a tesztem
Zsóka
110/325 anonim válasza:
Helló!
Tegnapi tesztem negatív lett, és ma meg is jött. :S
Zsuzsi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!