Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 13:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/325 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem be terhesvitamint mert még nem szedek, tünetekkel én sem igazán foglalkozom csak érdekes volt számomra nagyon :-) mondjuk ma se sokkal jobb a helyzet inni viszont többek iszok nem igazán bírom elviselni ezt a meleget gondolom azért.férjem szerint babuci van én meg azt állitom meg fog jönni, nem jó ha mindig egyetértünk .meg inkább nem élem magam bele inkább úgy vagyok vele hogy megjön talán kisebb lesz a csalódás ellenkező esetben meg nagYobb lesz az öröm ;-)

Zsóka

2015. jún. 4. 10:32
 62/325 anonim ***** válasza:

12. Kitti vagyok,

Én még nem vettem itthonra tesztet, mert tudom, hogy akkor égető vágyat éreznék, hogy teszteljek ideje korán, ami még akkor sem mutatna semmit ha már baba lenne a dologban. Szóval ha kimarad vagy lesz bármi tünetem akkor megyek csak venni:) Mi még semmilyen praktikát nem vetünk be, hátha megy anélkül is, de kicsit aggódok, hogy már két nőgyógyász is kijelentette, hogy igencsak hátrahajló a méhem ugyanakkor viszont megnyugtattak, hogy ez semmiben nem akadályozza a dolgokat. Mennyire nehezíti meg ez a teherbe esést? Van itt akinek hátrahajló méhe van és vélhetően ezért várat magára a babó?

2015. jún. 4. 10:45
 63/325 anonim ***** válasza:
100%
Zsóka én is rengeteget iszom és fáj a bal mellém is eddig ilyen nekem nem volt kicsit szúr az oldalam is nem várt előtt ilyenek nem voltak de remélem baba van a dologban.Viki
2015. jún. 4. 10:47
 64/325 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hátrahajló méhem van és már van 2 gyerkőcöm első hónapban összejöttek .nem igazán befolyásolta nálam a teherbeesést.

Hát Viki bízzunk kicsit benne nekem még pár nap és kiderül ha szombatig nem jön meg csinálok egyet vasárnap v lehet megvárom vele a jövőhetet ha késne

Zsóka

2015. jún. 4. 11:46
 65/325 anonim ***** válasza:
Akció után, fekve maradtok? Vagy egyből mosdó?
2015. jún. 4. 11:55
 66/325 anonim ***** válasza:

Zsóka, ha a hcg termelődése miatt vagy rosszul, akkor kimutatná már a teszt, nem lősz egyet? :)

Szerintem terhességi tesztből megéri a drágábbat venni, azt úgysem használunk sokat, remélhetőleg :)

Én általában fekve maradok akció után, de csak azért, mert általában este vagyunk együtt és már alszom is utána rögtön :)

Ditke, 3. dpo

2015. jún. 4. 12:04
 67/325 Manna24 ***** válasza:
Sziasztok!Én junius màsodika körül nem vàrtam. Még semmi. Tesztelni nem mertem még.Nagyon izgulok. :)
2015. jún. 4. 12:41
 68/325 anonim ***** válasza:
Szia Manna, mik a tüneteid?
2015. jún. 4. 12:54
 69/325 Manna24 ***** válasza:
Fejfàjàs hànyinger volt, de ez betudható màsnak is. Fàjdogàlt a hasam is itt ott.
2015. jún. 4. 13:26
 70/325 anonim ***** válasza:

Ma úgy is megyünk du vásárolni lehet akkor veszek egyet és holnap reggel megnézem,bár még 1x sem teszteltem nem várt előtt kicsit tartok tőle hogy hamar tesztelek és utána még is megjön. :-(

Zsóka

2015. jún. 4. 14:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!