Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Látom, hogy sokan használtok vaterás ovu tesztet.
Leírom, én hogyan jártam vele.
Múlt hónapban a nőgyógyászom uh-on figyelte a peteérésem.
Egyik nap mondta, hogy a bal petefészken 2,2 cm-es tüszőm van, ami gyakorlatilag órák kérdése és kireped.
Haza felé vettem egy csomag méregdrága ovu tesztet, bár volt otthon vaterás, de aszerint sosem volt ovum.
Hazaértem, aztán pisilten a kispohárba, és a két különböző tesztet belemártottam. A vaterás egycsíkos, hómező lett, a méregdrágáról viszont majdnem leugrott a tesztcsík. Mutattam is a férjemnek, hogy ez hogyan lehetséges?????
Én biztos nem fogok venni több vaterás ovu tesztet. Mondjuk tegnap pozit teszteltem facelle terhességi teszttel, úgyhogy bízom benne, hogy nem lesz rá szükség! :D
Eszter
Sziasztok csajok.ha minden igaz ma vagyok a 10.dpon.Nem szoktam a tünetekre adni de ma reggel a kávém után szörnyen rosszul lettem öklendeztem a kávétól remegett mindenem tőle.nyomott vagyok egésznap nem esik jól semmi ami számomra érdekes mert 2-3 nap múlva kellene megjönnie és előtte való napokban ennék egésznap főleg édességet.terhesség miatt még korai lenne szerintem de menzesz előtt meg nem szoktam rosszul lenni.Ez igy most kicsit érdekes számomra.Szép napot nektek
Zsóka
Bé vagyok!
1 sikertelen hónapon vagyunk túl, első baba lenne (lesz!). Az ezeket megelőző hónapokban is adódott, hogy tesztet kellett csinálnom késés miatt (bár inkább csak azért, mert hosszú a ciklusom): X-epil és Gabriel volt eddig amiket használtam. Most már csak 1 db Gabrielem van, amit ebben a hónapban el is használok - remélem sikerrel. Ha ki tudom várni, akkor nem-várt vagy az utáni napon, ha türelmetlen leszek, akkor hamarabb is :)
Bé
Zsóka, elég jó tüntek, de sajna a tünetek engem már sokszor becsaptak. Nem vettél be terhesvitamint reggel? Nekem attól hányingerem szokott lenni. De hátha :) Én még csak 7. dpn... annyira lassan telnek a napok... Azt álmodtam, hogy valamit elszámoltam és már 12. dpo van ma és gondoltam, hogy de jó, hétvégén tesztelek :))
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!