Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Csatlakoznék én is, mára nem várom.
Tegnap csináltam egy tesztet, amin idön belül alig látszott vmi, de kb 10-15 perc múlva szinte olyan ersös lett a tesztscík, mint a control csík. Szóval az már idön túl volt. Majd csinálok egy újabb tesztet 3 nap múlva, ha addig nem jön meg.
G
Sziasztok.Péntek óta nem teszteltem megjönni még nem jött meg viszont
Zsóka
Éda, én is ma találtam rá erre, valaki bekomentálta egy kérdésemre :)
Ebből az jön le, hogy 67%nak mutatja 10. dpon, szóval még lehet remény. Meg kitudja, lehet hogy ők jobb teszttel teszteltek, érzékenyebbel. Az a durva, ha megnézed, hogy 8%nak még 21. dpon se mutatta ki a teszt...
Én amúgy csütörtökre nem várom, 4 nap van még. Reménykedek...
G, időn túl maximun egy halványka csík jelenik meg, ha negatív, de az is ritka. Ha erős lett a csík, szerintem baba :)
Niki
Hogy öszinte legyek én már rég kidobtam a tesztet, de most kikukáztan a kis fürdöszobaszemetesböl a kedvedért :) viszont így a kép már több mint egy nappal a tesztelés után készült, szóval nem tudom mennyire releváns még ezt nézegetni, de mindenesetre ime a kép: :)
Nekem sosem volt idon tul ennyire pozitiv, de a fiam het evvel ezelotti tesztje is pozitiv. 😊
Ez nagyon egyertelmuen pozitiv, ha nincs baba, idon tul csak vmi vekonyka van, amit sasolni kell, az un szaradasi csik.
Szoval gratulalok 😊
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!