Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 13:30
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/325 anonim ***** válasza:

Hát lányok, ezt jó tudni! :) Én azt hittem ha az útmutatón írt 5 perces intervallum után történik bármi a teszttel az már nem érvényes. Meg itt gyakorin is olvastam párszor, hogy az idöntúli pozitív téves lehet. Azért csinálok még egyet szerdán, csak biztos, ami biztos.

Gratulálok a többieknek is, akinek pozitív lett! :)

G

2015. jún. 8. 19:56
 112/325 anonim ***** válasza:
Manna, amíg nem piros van remény! A barna még nem mensi! :)
2015. jún. 8. 21:57
 113/325 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem 14.-en (nem) kellene megjonnie a menzeszemnek!

Van mar ket kisfiunk 6 es majdnem 3 evesek. Ferjem mar tavaly oktober ota mondogatja,hogy szeretne,hogy bovuljon a csalad es most beadtam a derekamat.Ez az elso probalkozos honapunk.

Nem tudom,hogy sikeres lesz e ez a honap mert majus 19.en volt az utolso menzeszem elso napja es mi csak junius 5.en es 6.an tudtunk egyutt lenni (parom kulfoldon dolgozik es csak egy 2 es fel napra jott haza).

Mindket fiunk elso probalkozos honapban megfogant.

2015. jún. 8. 23:32
 114/325 anonim ***** válasza:
Amugy Noemi vagyok es engem is erdekelne ki es milyen tesztet fog hasznalni, a fiukkal kulfoldon voltam terhes es ott is szulettek, nem vagyok kepben az itteni markakkal.
2015. jún. 8. 23:35
 115/325 anonim ***** válasza:
Most igyekszem minden eddigit vissza olvasni.
2015. jún. 8. 23:35
 116/325 anonim ***** válasza:

Jó reggelt csajok ma arra keltem hogy a bal petefészkemnél néha néha szurkál remélem nem beteg szem meg mert akkor megint egy sikertelen hónap lesz.olyan lassan mennek ilyenkor a napok.

Viki

2015. jún. 9. 07:02
 117/325 anonim ***** válasza:
Viki: Ejszaka kozepen en is arra ebredtem ,hogy fajdogal-szurkal a bal petefeszkem. Rogton arra gondoltam,hogy tuti megfog jonni vasarnap.
2015. jún. 9. 08:12
 118/325 anonim ***** válasza:
Ja, Noemi voltam.
2015. jún. 9. 08:12
 119/325 A kérdező kommentje:

1. Manna: junius 2

2. Eszter: Június 2-7, 12.dpo-n pozitív teszt!

3. Csilla: junius 4

4. Zsóka: június 6-7 pozitív teszt!

5. G: június 7

6. Renáta: június 10

7. Zsuzsi: június 10

8. Niki: június 11

9. Anna: június 12

10. Éda: június 12

11. Viki: június 13

12. Noémi: június 14

13. Ditke: junius 16

14. Anett: június 19

15. Fanni: junius 19

16. Bé: június 20

17. Andi: június 21

18. Kitti: június 24

19. Bia: június 28

20. Emi: június 29-30

G, szerintem is pozitív ez a teszt, ennyire erős száradási csík nincs. Teszteltél azóta?

Zsóka gratulálok!

Noémi: a 25-ösök közül az X-epil és a rossmannos Facelle, a 10-esek közül pedig a Corax Be sure az, amit itt a legtöbben ajánlanak. Én x-epilt használok. Arra kell viszont tényleg figyelni, hogy 10 perc után ne nézegetsd, mert az x-epil és a facelle is hajlamos egy nagyon vékony, de látható szürke száradási csíkra, időn belül viszont megbízhatóak.

Én alig várom, hogy tesztelhessek, szurkálást én is szoktam érezni, meg a szokásos PMS tüneteim vannak, amikről pont nem lehet eldönteni, hogy megjön-e, vagy sem.

Niki,én linkeltem a terhességi teszt statisztikát a kérdésedhez. Tényleg durva, hogy 8%-nak még a 21.dpo-n sem mutatja. Ezek szerint tényleg vannak jópáran, akiknél lassan indul be a hcg termelődése, vagy lehet, hogy nekik egyáltalán nem is választódik ki a vizeletbe, itt is olvastam már pár ilyen esetet.

Ha nem késtük le az ovut, akkor én ma lehetek kb. a 10. dpo-n. Holnap kellene egyet tesztelnem reggel, mert utána vendégünk jön pár napra, és nem akarok lebukni a teszteléssel:) Viszont jövő hét szerdán meg elutaznék, addig ki kell derülnie, mert akkor nem kellene repülőre ülnöm. Nektek mi a véleményetek amúgy a repülésről az első trimeszterben?

2015. jún. 9. 08:43
 120/325 anonim ***** válasza:

En tuti,hogy csak jovo heten fogok majd tesztelni mert bar vasarnapra nem varom viszont a ciklus.hu szerint ugy emlekszem,hogy junius 2.an (vagy 3.an) volt ovum bar nem figyeltem mert lakas felujitasban vagyunk, teljesen mas dolgokra figyeltem es mi csak 5.en es 6.an voltunk egyutt tehat az ovut tuti lekestuk ezert nem hiszem. hogy ez a honap sikeres lesz. Ha nem jon meg vasarnap akkor majd merek remenykedni bar nalam elofordul 1-2 nap csuszas.

A nagyfiam nem tervezett baba (de nagyon orultunk neki :) ) , nala csak egyetlenegyszer es ossze is jott nem vedekeztunk de kesobb vissza szamoltam es a ciklus.hu szerint pont akkor volt ovum.

A kisfiam tervezett baba volt. Nala Szilveszterkor dontottuk el,hogy januartol probalkozunk. Ciklus.hu januar 8.an huzta be az ovut, mi januar 5.en es 7.en voltunk egyutt. Januar 22.re nem vartam de 18.an reggel mar egyertelmu pozitiv tesztet pisiltem.

Most ez a harmadik variacio,hogy ovu utan voltunk egyutt ha sikerult is vasarnap meg tuti nem mutatna semmit akkor sem ha lenne baba. Leghamarabb jovo szerdan gondoltam tesztelni.

Noemi

2015. jún. 9. 09:48
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!