Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni június végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Én nem vettem úgy döntöttem hoGy csak akkor nézem meg ha jó pár napot késik :-) addig meg van mi lekösse a figyelmem ;-) szép estét nektek csajok!
Zsóka
Drukkolok mindenkinek, lányok! :)
Ditke, 4. dpo
Sziasztok csajok
Csináltam ma tesztet du hát negatív lett.Csak nem bírtam várni :-) De sebaj megjönni még nem jött meg szóval van még remény ;-) Veletek mi újság? Délután elég rosszul voltam.Nem görcsöl a hasam ahogy mensi előtt szokott hanem inkább feszít meg húzódik.Elég érdekes most.a melleim is hasonlóan húzódnak mint a hasam.Hát most várok szép türelmesen.
Zsóka
Csajok, frissitettem a listat:
1. Manna: junius 2
2. Eszter: Június 2-7, 12.dpo-n pozitív teszt!
3. Csilla: junius 4
4. Zsóka: június 6-7
5. Renáta: június 10
6. Zsuzsi: június 10
7. Niki: június 11
8. Anna: június 12
9. Éda: június 12
10. Viki: június 13
11. Ditke: junius 16
12. Anett: június 19
13. Fanni: junius 19
14. Bé: június 20
15. Andi: június 21
16. Kitti: június 24
17. Bia: június 28
18. Emi: június 29-30
Szoljatok, ha kihagytam valakit! Fanni azert beirtalak teged is, a katonak akar 5-7 napig is eletkepesek, es sosem lehet tudni, mikor van spontan ovu, ugyhogy meg barmi lehet.
Mi most epp egy villamlatogatason vagyunk otthon ügyintezes miatt. Olvaslak titeket közben, de most jutottam el a valaszolasig.
En a vateras tesztekben nem merek megbizni. Most felpakoltam 5 doboz 2 csikos x-epilt. A DM-es penztaros srac ranezett, es csak ennyit mondott ,,ez igen!":D Lanyos zavaromban hirtelen szabadkozni kezdtem, hogy hat Nemetorszagban dragak a tesztek. Erre el kezdte kerdezgetni, hogy miota elek kint, es kivel. Mondtam, hogy a ferjemmel, erre csalodott fejet vagott, mire mondtam neki, hogy hat tudod, ehhez is kapcsolodnak a tesztek:D Csak annyit mondott, hogy nem gondolta volna, hogy mar annyi idös vagyok. No comment:D
A lenyeg, hogy megvannak a tesztek, egyet ellöttem, kivancsisagbol, hogy hatha bejött a Jonas-nap, de nagyon ugy nez ki, hogy nem, ugyhogy most varakozo allasponton vagyok. Latom, mar ti is szamoljatok a napokat.
En akcio utan fekve maradok, bar teny, hogy egyre kevesebb ideig:)
Sziasztok, Niki vagyok, 9. dpo-n, ellőttem egy tesztet, de csont negatív. Nagyon remélem, hogy csak még nagatív...
Kicsit csalódott vagyok, mert a Jónás napom 22-én volt, és le is esett akkor a hőm, abban reménykedtem, hogy akkor is volt egy ovum, és hátha sikerült akkor. De azt már kimutatná. De a 9. dpo még korai, úgyhogy adunk még időt neki :)
Niki, a középidős ovud szerint viszont még csak a 8. dpo körül vagy, ha juni 11-ere nem varod, nem? Jonas-napban en is biztam, eloszor a középidőset meg sem akartam próbálni, mert kíváncsi voltam, hogy bejön-e a Jónás. Ha nem késtük le a késői észbekapás miatt az ovumat, akkor én a 7. dpo-n vagyok, erre van némi esély, ha ez a ciklusom 30-31 napos lesz, ha kevesebb, akkor marad a köv hónap.
Csinálhatna már valaki egy statisztikát arról, hogy kinek hanyadik dpo-n lett pozitív a tesztje:) Itt olyan sokan írják, hogy 9-12.-en már pozitív volt, így olyan nehéz kivárni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!