Nekem nem a mellbimbom érzékeny hanem fáj mind a kettő meg fura a közérzetem is hasam is szombatra nem várom de remélem nem is jön!!
Viki
2015. jún. 9. 15:36
132/325 anonim válasza:
Viki: nekem is egesz nap fajdogalt a hasam alja es megjon erzesem volt. Szerintem meg is fog jonni a hetvegen .
2015. jún. 9. 18:23
133/325 anonim válasza:
Hogy vagytok ma Lanyok?
Nekem a menzi szeru fajdalom meg mindig tart.
Noemi
2015. jún. 10. 08:12
134/325 anonim válasza:
Mai teszt is negatív, holnapra nem várom... Kezdem feladni :(
Niki
2015. jún. 10. 08:43
135/325 anonim válasza:
Nekem a hasam már nem fáj csak a melleim akarnak le szakadni.Ma csináltam egy tesztet kíváncsiságból de csont negatív szombaton majd kiderül hogy mi lesz de már nehezen bírom ki ezt a pár napot.Ti hogy vagytok?
2015. jún. 10. 09:25
136/325 anonim válasza:
Viki voltam
2015. jún. 10. 09:25
137/325 A kérdező kommentje:
Vasarnap ota kisebb-nagyobb megszakitasokkal enyhen emelygek, es mensiszeruen fajdogal neha a hasam. Csinaltam ma egy x-epilt, negativ (11.dpo). Nem csinaltam volna amugy, ha a jovo het miatt nem akarnam tudni minel hamarabb, mert tenyleg menzesz elottiek a tunetek, ferjem szerint 4 napon belül megjön (szokta figyelni, hogy mikor kezdek el panaszkodni hasfajasra:))
2015. jún. 10. 11:23
138/325 anonim válasza:
Nekem tuti megjon, ma mar az edesseg kivanas is jelentekezett :(
Noemi
2015. jún. 10. 19:37
139/325 anonim válasza:
Csináltam egy új tesztet, most hogy már 3 napja késik. Most már nincsen kétségem, idön belül lett ilyen.
Viszont láttam, amit a repülésröl írtatok. Én erre nem is gondoltam eddig, holnap után repülök haza, valamint pár hónapon belül az USA- ba és Mexikoba. Valamint nagyon aktívan sportolok is és nem terveztem abbahagyni. Nem tudom, most én veszem túl lazán a dolgokat és ezeket mellöznöm kéne vagy sem. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!