Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/440 A kérdező kommentje:
Cukibaba!Sajnálom,remélem hamarosan sikerül!Csoport lesz júliusban is,várunk oda is
2016. jún. 21. 21:08
 342/440 anonim ***** válasza:

Levendulla vagyok :)

Nagyon szépen köszönöm.

Holnap délután fogom feltenni a teszteket, sajnos most csak telefonról vagyok.

Férjem most ért haza, hatalmas az öröm.

Egyenlőre nincs semmi tünetem, kevés hasszurka volt a multhéten.

Jövő hétre tervezem a dokit is.

Még mindig alig bírom elhinni...

2016. jún. 21. 21:36
 343/440 anonim ***** válasza:
persze hogy majd jelentekezem oda is :D normalis !!! remelem lesz sikerem , remenykedek egy kicsit
2016. jún. 21. 21:53
 344/440 A kérdező kommentje:
Levendulla! Örülök, várom a képeket! :)
2016. jún. 22. 08:32
 345/440 anonim ***** válasza:

Sajnos munka miatt... :/

Most nem tehetem meg, hogy bejelentem ,hogy pá, elmentem babázni (nem a céget féltem, magammal csesznék akkor ki, munka meg nyilván kell, hisz mindenki pénzből él), de januárban már nyugodtan bejelenthetem, ha jönne a kistesó, így ősszel kezdhetünk nyugodtan próbálkozni, úgyis 12. héten jelenteném be, hamarabb nem.

Amúgy nem védekezünk, csak megszakítással, meg a középidőben úgy nem vagyunk együtt, mert úgy vagyunk vele, hogy még ha így is megfogan, akkor nagyon jönni akar, és hagy jöjjön. De erre meg nagyon kicsi esélyt látok, úgyhogy szeptembertől (remélem rövid ideig) leszek aktív tagja a csoportnak, de remélem, hogy akkor már én leszek a kérdező, mivel te már babás leszel :)

E.

2016. jún. 22. 08:41
 346/440 A kérdező kommentje:
E! Értem! Amúgy lehet, így jön hamarabb, hogy nem azért vagytok együtt, hogy megfoganjon. Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy neked a legjobb és már nagyon remélem, hogy nem sokáig fogom én kiírni a kérdést és lesz utódom is! :) Szeretem ezt a csoportot, mert erőt ad, de már jó lenne inkább csak szurkolni babával a pocakban! :) Holnaptól van még 1 hetem a menzeszig, de nem hiszek benne, pedig sokat voltunk együtt. A mellemből már múlik a fájdalom, szóval közeledik a menzesz...
2016. jún. 22. 08:55
 347/440 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én vasárnapra nem várom a 10.dpo körül lehetek. Kíváncsiságból elkezdtem ovu tesztet használni jóstesztként,de tök negatív,nem tudom hogy ez jelent-e valamit. Mensis alhasi fájdalmam van,olyan mintha mindjárt megjön érzés és még mindig krémes folyás ,ami már ilyenkor nem szokott lenni,de ugye ez nem jelent semmit. Hát nem is tudom egyszer úgy érzem na talán most sikerült,máskor meg hogy na ez a hónap sem jött össze és meg fog jönni. Mindig ilyenkor a legnehezebb. Drukkolok mindenkinek. Remélem lesznek még pozi tesztesek. 😊 M.
2016. jún. 22. 11:11
 348/440 anonim ***** válasza:

Itt vannak a képek a tesztröl :)

Tegnap esti:

[link]

Ma reggeli:

[link]

Szépen erősödöt szerintem :)

Levendulla

2016. jún. 22. 11:23
 349/440 anonim ***** válasza:
Gratula Levendulla. ☺ Nagyon szép pozi teszt. ☺Jó egészséget és boldog babavárást! ☺ M.
2016. jún. 22. 11:49
 350/440 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen M. :)

Most pótolom be a lemaradásom, olvasgatom hogy mik történtek veletek.

Levendulla

2016. jún. 22. 11:56
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!