Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Levendulla vagyok :)
Nagyon szépen köszönöm.
Holnap délután fogom feltenni a teszteket, sajnos most csak telefonról vagyok.
Férjem most ért haza, hatalmas az öröm.
Egyenlőre nincs semmi tünetem, kevés hasszurka volt a multhéten.
Jövő hétre tervezem a dokit is.
Még mindig alig bírom elhinni...
Sajnos munka miatt... :/
Most nem tehetem meg, hogy bejelentem ,hogy pá, elmentem babázni (nem a céget féltem, magammal csesznék akkor ki, munka meg nyilván kell, hisz mindenki pénzből él), de januárban már nyugodtan bejelenthetem, ha jönne a kistesó, így ősszel kezdhetünk nyugodtan próbálkozni, úgyis 12. héten jelenteném be, hamarabb nem.
Amúgy nem védekezünk, csak megszakítással, meg a középidőben úgy nem vagyunk együtt, mert úgy vagyunk vele, hogy még ha így is megfogan, akkor nagyon jönni akar, és hagy jöjjön. De erre meg nagyon kicsi esélyt látok, úgyhogy szeptembertől (remélem rövid ideig) leszek aktív tagja a csoportnak, de remélem, hogy akkor már én leszek a kérdező, mivel te már babás leszel :)
E.
Köszönöm szépen M. :)
Most pótolom be a lemaradásom, olvasgatom hogy mik történtek veletek.
Levendulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!