Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
N!Szép!Kis halvány,de szép!Tuti erősödni fog!
Katalógus!Gratulálok!
Úgy látom szép ez a hónap!Én is vagyok rà...
Képzeljétek, nekem tegnap kellett volna megjönnie az ovu miatt (köszi szépen mégegyszer az infókat) és nem jött meg, nagyon halvány pozitív a teszt. Nincs semmi tünetem, csak a mindjártmegjön érzés, folyton azt hiszem, hogy most elönt a vér, kirohanok, és mégsem.
Nella
Cukibaba! Lehet a peteérés érzed,nem?Én akkor szoktam ezt érezni,igaz ovu teszttel és hővel nem bizonyított nàlam.Ovu Tesztet használod még?Elvileg akkor múlik el a fájdalom,ha kilökődött a pete.
Nella!Gratulálok!Tesztet láthatunk? 😊
Többiek?
Csajok!Én annyit sírtam este megint...Egyre nehezebben viselem,pedig jó az életem.Ott a lànyom,szeretem a munkám és mégis... 😥 Ma nem leszek,de este ide nézek.Szép napot!
Gratulálok a pozi teszteseknek. Nekem kedden volt pozi az ovu tesztem, kedden este volt egy nagyon erős görcs, azóta semmi, viszont a hőm nem ment fel, vagyis napok óta stagnál 36,7-en, így szerintem nem repedt meg a tüsző. Kíváncsi leszek erre a hónapra, mert így még nem jártam, hogy ilyen egyenes legyen a hőgörbe.
Dirty
Kedves kérdező!
Nekem nagyon fájnak mindig a melleim mensi előtt, és iszonyúan gyötörnek a pms tünetek. Nekem azt mondta a dokim, hogy ez még ha kellemetlen is nekem, de jó, mert a sok progi a felelős érte, amire szükség van, hogy teherbe eshessek.
Itt a tesztem, olyan halványka, hogy néha nem is tudom, tényleg van-e ott valami.
Nella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!