Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
N! Gratulálok! Kapunk képet?
V! Még ne add fel! :)
Gigi! Ne éld bele magad,akkor nem lesz akkora csalódás,ha mégis megjön.Amúgy vizes folyás nekem a meditáció jelzi...😑
Rólam.Tegnap előtt és tegnap volt termékeny nyàkom.Ma már semmi és màtól fáj a mellem és a derekam.Ma lehetett ovum vagy tegnap?Tegnap nem tudtunk együtt lenni.Ma még van értelme "erőltetni" a dolgot?
Sziasztok! Itt a tesztem! :) [link]
Nekem amúgy terhességkor mindig sűrű krémes folyás van, vizes mensi előtt volt! De drukkolok, hogy nálad a babát jelezze Gigi! Nekem is fáj a mellem, és a kávétól hányingerem van. A hasam most is fájdogál. Jaj remélem most már nem lesz baj!!! Félek... Még van két tesztem, holnap reggel is nézem, hogy erősödik-e. Szerintetek nekem nem kéne progi pótlás? Olvastam másoknál, hogy adtak hematománál, mert progihiány miatt is lehet!??
Kérdező, legyetek csak együtt! Képzeld nekünk most akkor jött össze úgy néz ki, mikor már azt hittem egy hete elmúlt a pém. :)
Cukibaba, sajnos a te kérdésedre nem tudok válaszolni!
Többieknek drukk!
N
Gratulálok N.
Nekem jövőhét hétvége felé kellene,hogy ne jöjjön meg. ☺Most az 5.-6.dpo körül járhatok,krémes folyásom van. Remélem pozi teszt lesz a vége. ;) M.
Sziasztok!Nem bírtam tovább és csináltam egy tesztet mert nagyon-nagyon fáj a cicim,és szédülök. Pozitív lett!!! El sem hiszem!! Nagyon szép erős. Romed tesztel csináltam kazettásat sok rosszat olvastam róla szerintetek bízhatok benne??
Képet sajnos nem tudok nektek felrakni mert a telomal nem tudok csinálni! Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!