Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/440 anonim ***** válasza:

Jaj nem a Bébének szolt, hanem a Lepkének. Összezavarodtam itt hirtelen. Bocsánat

"V"

2016. jún. 13. 08:46
 252/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Igértem én is ovu tesztet, itt van, a jobb oldali a mai. Kíváncsi vagyok fog e erősödni, mert tegnap volt iszonyú sok nyák, ma meg szinte már semmi. A reggeli hő még nem árult el semmit, talán majd holnap.

Itt vannak a tesztek:

[link]

Dirty

2016. jún. 13. 21:08
 253/440 anonim ***** válasza:

Nemrég jöttem haza a dokitól... PCOS gyanús vagyok. Kezdődnek a kivizsgálások, az aviva tornát javasolta a doktornő, hogy próbáljam ki. Ebben a hónapban sem volt peteérésem, csak cisztáim vannak. :( Az is lehet, hogy glutén és/vagy laktózérzékeny vagyok, állítólag ez is befolyásolhatja a ciklust. Nagyon elkeseredtem, ezt most fel kell dolgoznom. :(

Bébé

2016. jún. 13. 23:07
 254/440 anonim ***** válasza:

Sajnalom Bebe!

De a pcos dietaval nagyon hatasosan elnyomhato! Eletmodvaltas!

Az aviva torna pedig tenyleg hasznos.

Ne aggodj, minden rendben lesz.

Lepke

2016. jún. 14. 08:19
 255/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok mindenki!

Nekem azóta még nem jött meg, 2 napja volt az a fél órás kis vérzés és annyi. a hőm tegnap megugrott 36,8ra, de ma újból 36,7. Ennyi szokott lenni, az utolsó napig. Pedig tegnap már örültem h feljebb ment, bíztam benne, h. most sikerült. Persze a menziszig még változhat. Mindenesetre hétvégére kiderül.

Lepke és Bebe! Az Aviva tornáról én is sok jót hallottam, kár h. nincs online óra. Csak hirdetések és bejátszások. Tudom könyvet is lehet venni, de az nem olyan, mintha élőben látnád hogyan is kell csinálni. Diétára én is gondoltam már, hogy ne egyek annyi szemetet, de általában 2 hétig bírom utána mindig minden csokit, stb... beharácsolok.

"V"

2016. jún. 14. 09:45
 256/440 anonim ***** válasza:
nezzetek az aviva tornat a neten a youtubon ! cukibaba vagyok !! holnap megyek orvoshoz , kiderul hogy nalam mia helyzet :)
2016. jún. 14. 10:00
 257/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gyors írok pár mondatot.Péntek óta barna pecsételgetésem van,de még mindig nem jött meg úgy igazán...melleim még mindig fájnak,de a terhesteszt nem mutat semmit...ovu teszt meg full pozi...nem értem én ezt...lehet csak a pco szívat...ja ciklus41 napjánál tartok.

Nicol

2016. jún. 14. 10:55
 258/440 anonim ***** válasza:

Nicol, ez is jó jel, ugyanis az ovu teszt valójában jós teszt is. Tehát bizakodjunk. én péntekre tervezek tesztelni ha fent marad a hőm :-)

"V"

2016. jún. 14. 11:48
 259/440 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Olvaslak ám titeket!Most tudok írni is,de nálam semmi bíztató.Elvileg 16-àn lenne ovum,de még semmi nyàk,semmi.Lànyunk nem igazán alszik és össze van tolva az àgy is,így még együtt se nagyon tudunk lenni.Kezdem feladni és elhinni,hogy valami elcsúszott bennem és én se fogom megúszni az orvost.Azért szorítsatok!
2016. jún. 14. 12:07
 260/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Péntek óta nem voltam itt, még nem is volt időm visszaolvasni, hogy kivel mi történt azóta, de majd bepótolom! :)

Én ma vagyok a 13-14. dpo-n, de most délután gondoltam, csinálok egy tesztet... (12 napos luteálisaim szoktak lenni)

Nem tudom, ti hogy látjátok, de a képen olyan szürkének látszik a csík, pedig a valóságban rózsaszín. Nem is tudom, mit gondoljak...

Csatolom a képet:

[link]

Ági

2016. jún. 14. 14:34
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!