Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/440 A kérdező kommentje:

Most volt 5 percem,gyors àtfutottam miket írtatok.Ne haragudjatok meg,de nem tudok most kiemelni senkit vàlaszra és 1 hétig megint esélytelen lesz,hogy írjak!Ti folytassátok nélkülem és lassan újra leszek.Igyekszünk sokat pihenni + én meg elterelni a gondolataimat.Mindenkinek megy a drukk!😀

Még annyi,hogy V nagyon örülök,hogy te is csatlakoztàl!

2016. jún. 11. 07:35
 232/440 anonim ***** válasza:

Én már nem tudom, hogy most mi van. Ezen a héten kellett volna megjönnie. Szerdán teszteltem utoljára, akkor is még negatív volt. Ha nem is szokott rendesen megjönni, akkor is szokott lenni erős barna folyásom. Most csak annyira minimális volt, hogy említésre sem méltó. Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, de most mát tényleg nem értem, hogy mi lehet most. :/

Bébé

2016. jún. 11. 11:34
 233/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bocsi,hogy eltűntem de nyaralni voltunk :)!

Én 7-re nem vártam nem is jött meg viszont gyanús,hogy akkor amikor full pozi lett reggel az ovutesztem akkor lehetett mégis csak ovum így ha azt nézem akkor ma holnap nem kellene megjönnie.Tegnap előtt este volt valami rózsaszínes vizes 10 ft-os nagyságú pecsételésem ami azóta se jelentkezett....hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ez :)!Cicik bedurranva de kegyetlenül!

Viszont voltam kedden hasi és nyaki uh-n ahol kiderült,hogy tiszta cisztás mind a kettő petefészkem....úgyhogy nagy valószínűséggel pco-s vagyok + a vérvétel alapján az ir-is valószínű....utánaolvastam a neten,hogy így is teherbe lehet esni ha nem kezelik úgyhogy most nagyon izgulok mivel nem tudtuk ezt és ebben a hónapban nagyon aktívak voltunk....persze ha pozi a teszt egyből endodoki ha meg megjön akkor védekezés egy ideig.

Sajnos nem tudtam még mindent elolvasni,de szurkolok mindenkinek aki nem várja a mensit és gratulálok a pozi teszteseknek :)!

Nicol

2016. jún. 11. 11:36
 234/440 anonim ***** válasza:

Szia Nicol! Jó hallani felőled! :) Mikor tesztelsz? Nagyon drukkolok!

N

2016. jún. 11. 12:13
 235/440 anonim ***** válasza:

Köszi N!

Ma teszteltem persze nem reggeli elsőből...talán mintha lenne rajta valami,de inkább nega mint halvány pozi úgyhogy most várok még pár napot

Nicol

2016. jún. 11. 12:50
 236/440 anonim ***** válasza:

Lányok, mindenkitől kérdezem. A kávéval ki hogy áll? mert olvastam h. baba tervezés ideje alatt is ajánlatos elhagyni. Én meg imádom a KVt, így még kávézni gondoltam a pozitiv tesztemig, hm?

"V"

2016. jún. 11. 12:51
 237/440 anonim ***** válasza:

Kave nelkul nem leteztem se terhesseg elott, se az alatt. Szulni is kaveval indultam :-) Nyugodtan kavezz, csak figyelj, hogy azert ne napi ot cseszevel igyal :-)

SAI

2016. jún. 11. 14:09
 238/440 anonim ***** válasza:

SAI ez remek hir, köszönöm. Így nyugodtabb lelkiismerettel kvzom tovább :-) remélhetőleg pozitivat tesztelek a jövőhéten. Bár úgy lenne...

"V"

2016. jún. 11. 15:09
 239/440 anonim ***** válasza:
58%
nicol tedd fel a kepet , lassuk azt a tesztet :D cukibaba vagyok
2016. jún. 11. 15:15
 240/440 anonim ***** válasza:

Szia Bebe!

Nekem ugyanez. Illetve annyi kulonbseggel h semmi verzeses tunet, 3. Napja kesik es negativak a tesztek... :(

Lepke

2016. jún. 12. 09:25
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!