Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
28-32 kozott, elozo 34 volt. Nem ovutesztelek es nem homerozok, bar reggel kivancsisagbol mertem, bar igy nem mervado, huvelyben37,4 volt. Reggelrol elrakott vizeletbol is kimutatja ha megcsinalom, vagy az nem ugyan olyan?
Betti
Majus 7-en
Szerinted? Meg eselyes lehet? 23,28 voltunk egyutt, irtam a 23 at h az utolso eselyes egyutlet, es ma gondolkodtam, h igy talan a 28 is beleferhet
Bett
Meglatjuk :) azert reggel csinalok egy tesztet. De csak xepilem van sajna
Betti
Nekem a nyák szerint 3-4 nappal később volt peteérésem, szerintetek akkora annyival később is fog megjönni, ha megjön? Amúgy 28 napos napos a ciklusom, és 14. napon szokott lenni, most a 17-18-on volt.
Nella
Oké, köszi szépen :) most vasárnap esedékes. Akkor mondjuk ha csütörtökig semmi, tesztelhetek?
Nella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!