Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
HA megreped a tüsző akkor látni kell, hogy van sárgatest termelés a petefészeknél. Írd meg majd mi volt.
Dirty
Cukibaba!neked is mondom, hogy rendelj a netről, az sokkal olcsóbb, mint amit a drogériában tudsz venni és a célnak megfelel. E-bayről is tudsz rendeli, de az kb 3-4 hét mire ideér és azt csak PayPal-on tudod átutalni, de akár vaterán is lehet venni!
Betti! Idegi alapon is késhet a mensid.
Csajok rólam kicsit... Tegnap este sikerült együtt lenni a férjemmel és mivel nem védekezünk, reggel pisinél kijött a felesleg és nem is ez volt a fura, hanem, hogy a menzeszem már elmúlt és a barnázás is, de reggel a wc-papír rózsaszín volt. Ez mitől lehetett? Azóta sincs semmi és este se volt, csak a reggeli első pisinél... Fura, ilyen még nem volt... Szóval elkezdtük az akciót és remélem a nyaraláson is sikerül együtt lennünk, igaz 1 szobába leszünk a lányunkkal, de okosban talán sikerül megoldani. Ma még vagyok, holnap felnézek és a jövő héten is olvaslak titeket, de nem ígérem, hogy írok is... Szorítsatok, hogy ez a hónap sikeres legyen! :)
Cukibaba, bár semmi közöm hozzá, de az már régen rossz, ha a férj így áll a dologhoz... Mi lenne, ha mégis inkább a hőmérést oldanád meg valahogy? Abból legalább az is kiderül, hogy megrepedt-e a tüsző...
(Nem bántásból, csak egy kérés, hogy ha lehet, tagold már a mondatokat, hogy könnyebb legyen olvasni/értelmezni! Köszi!)
Ma reggel 1 tizeddel kevesebbet mértem. :( Tudom, ez így önmagában még semmit nem jelent, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy ennek a hónapnak is lőttek... :/
Ági
Sziasztok!
Ma reggel kellett volna megjonnie, de eddig semmi hire. 7 korul szokott. Teszteltem, de teljesen negativ. Ejszaka ki kellett mennem pisilni fel 3kor es 6orakor teszteltem.
Szerintetek van meg remeny vagy felejtos?
Lepke
Ági és Lepke! Még ne adjátok fel! Addig van remény amíg nem jön meg!
Lepke! Nekem az első terhességemnél 4 nappal a nemvárt után teszteltem és elég haloványka volt, szóval ha a nemvárt napján negatív, még nem jelenti, hogy nincs baba. Lehet később fogant, nem pont középidőben. Persze nem mondom, hogy beleéld magad, mert nagyot lehet olyan hónapokban koppanni, csak annyi a lényeg, hogy elkenődni nem szabad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!