Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/440 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Képzeljétek én meg úgy jártam,hogy volt egy szép pozi ovu tesztem másnap nega. Na azt hittem meg volt a tüsző repedés;mert a hőm is megemelkedett,de rá egy napra leesett a hőm,s az ovuteszt ismét pozi lett, ez volt tegnap,de ma nem sokat emelkedett a hőm 36,1ről 36,3ra,de ennyi kb az alaphőm. Háát nem tudom,lehet ebbe a hónapba nem is lesz ovum. 😕😕
2016. jún. 12. 10:23
 242/440 anonim ***** válasza:
Ja igen M. voltam. ☺
2016. jún. 12. 10:23
 243/440 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez az első próbálkozós hónapunk a kislányunk elvesztése óta. Elvileg 23-ára nem várom. Nem hinném hogy pont ez a hónap lesz a nyerő számunkra, de ki tudja :) Bízom benne hogy az angyalkánk mihamarabb elküldi hozzánk a kistesót :) Megy a drukk mindenkinek :) Gigi
2016. jún. 12. 10:50
 244/440 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom a kislányod Gigi és kívànom nektek mihamarébb a kistesót! M.
2016. jún. 12. 11:12
 245/440 anonim ***** válasza:

Csajok! Akik jobban benne vagytok az ovu tesztelésben, ebben a honapban probaltam ki először. A 14.napon teszteltem először pozitívat, a 15.en pozitiv volt,de mar egy leheletnyivel halványabb. Sajnos csak a 15en voltunk együtt. Szerintetek elcsíptük a jó időpontot? Csatolom a képet hogy miről is beszélek, ezen a képen még nincs rajta a 15. napi,de még azvis pozi volt.

[link]

2016. jún. 12. 19:01
 246/440 anonim ***** válasza:
100%
az utolso teszted ahol azt mondod pozi , olyen mint nekem , szoval most mar tenyleg nem is tudom hogy tenyleg pozi , volt , vagy meg 2 nap kellett volna ... en nem is nagyon ertem ezt , hatha valaki valaszola kerdesedre! :)
2016. jún. 12. 19:06
 247/440 anonim ***** válasza:

Lányok én elég furán vagyok, tegnap óta mensis görcseim vannak, ami furcsa mert még 5-6 nappal odébb kellene, h. megjöjjön és ma du. még valamennyi vérzés is jelentkezett. Ilyen hamar megjönne? Eddig mindig pontosan a 31-32. napon jött meg. Utána olvastam a beágyazódásos vérzésnek, de az meg rózsaszines barnás kellene h. legyen. Bár az lenne, na majd kiderül.

"V"

2016. jún. 12. 19:59
 248/440 anonim ***** válasza:

Mennyi minden történik itt! :D

Lepke neked volt már ilyen ezelőtt? Nálam előfordult, de akkor még nem próbálkoztunk, úgyhogy nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Szerinted ciszta okozhatja ezt? Most ettől tartok, hogy ez van a dologban. :/

Az ovu tesztet reggeli vizeletből lehet csinálni? Csak mert azt láttam, hogy mindenki délután csinálta. Most rendeltem teszteket, elvileg ma már meg kell, hogy érkezzenek és következő hónapban kipróbálom. Ma megyek dokihoz este, kíváncsi vagyok mit fog mondani. Nagyon remélem, hogy semmi rosszat. :S Szurkoljatok majd nekem!

Mindenkinek kitartást, össze fog jönni előbb vagy utóbb! :)

Bébé

2016. jún. 13. 05:39
 249/440 anonim ***** válasza:

Bébé egy ultrahang nem árthat, szerintem a megnyugtatás kedvéért nézesd meg magad, de egyáltalán nem biztos, hogy ciszta. Nekem még nem volt ilyen.

Tegnap délután megjött, úgyhogy ez a hónap kihúzva. Megbeszéltük, hogy most még simán próbálkozunk aztán ha most se lesz baba akkor jövő hónaptól én is veszek ovulációs teszteket. Legkésőbb januárban terhesnek kéne lennem, ki van ez számolva kérem. Szeretnék otthon lenni mikor a kisfiam elsős lesz :)

Lepke

2016. jún. 13. 08:38
 250/440 anonim ***** válasza:

Bébé- én is most kezdtem az ovu tesztelést délután kell csinálni. előtte ajánlatos nem inni ugy 2 orával. Én munka után aludtam 1et, igy jobban kibirtam várni és sikeresen mutatta a pozitiv ovut a ciklusom 16. napján. A 13-án elkezdtem, mert akkor jelentkezett a nyák is :-) Elvileg a menzisz előtti napokban ha reggel probálod, jóstesztsztnek is szolgál, hát nem tudom, de az ovut azt szépen megmutatta.

"V"

2016. jún. 13. 08:42
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!