Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!?
Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Ági! Nagyon jo ilyent olvasni, hogy még meg is álmodtad. 2 napja én arrol álmodtam, h. pozitiv a tesztem.
De meg fog jönni, érzem. A hőm is lejjebb ment 36,6-ra meg már 1 csepp vér is mutatkozik. holnap utánra (nem)várom.
"V"
2016. jún. 15. 09:51
272/440 anonim válasza:
Ági gratulálok! Többiek kitartást ne adjátok fel! :)
Csibi
2016. jún. 15. 11:53
273/440 A kérdező kommentje:
Àgi!Drukkolok,hogy minden rendben menjen!
V!Én minden hónapban pozi teszttel àlmodok és semmi... 😢 Drukkolok és vàrom a fejleményeket.
Rólam kicsit.Talán ma keztem kicsit nyákosodni.Remélem sikerül együtt lennünk ma valamikor.Már egyre jobban vágyok rá.Napjában többször pityergek vagy egy drága baba vagy egy édes ruhácska làttán + a lànyom is olyan kis anyàskodó minden nála kisebbel!Olyan jó ezt làtni! 😊 Tuti jó nővérke lesz belőle!
2016. jún. 15. 13:17
274/440 anonim válasza:
sziasztok ! megjottem az orvostol , megvizsgalt , minden , es kerdeztem mikor ekozott , hogy vannak e cisztaim , es azt mondta hogy nincsenek , de sok tuszo van , vagyis nincs megrepedve , nincs ovulaciom , csak naggyon ritkan , szoval minden 3-4 honapban , nem lehet tudni ! azt mondta ha telig nem eseke teherbe akkor csinal egy vizsgalatot , citologiat , es ad gyogyszert ami az ovulacionak lesz talan , es ha azzal se maradok teherbe , akkor mutet alapjan kikell hogy szurja a tuszoket ! most szerintetek legyen remenyem hogy teherbe esek , mert en gondolom hogy ugy se fog sikerulni .... a multkor azt mondta cisztaim vannak , lehet nem is volt akkor kaptam antibiotikum kezelest , lehet attol elmult , vagy lehet akkor is a tuszoket latta volna? amugy akkor nem voltam ovulacio korul , most pedig a ciklus 23.napjan tartok !!! :( cukibaba vagyok !!!
2016. jún. 15. 14:51
275/440 anonim válasza:
ja es endometrium 7.5mm , es a meh avf 69X33 mm , ezek nem tudom mit jelentenek ! cukibaba vagyok
2016. jún. 15. 15:43
276/440 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=8VuDnAwyoQs itt a videon a 3ik perctol , a tuszoket lyukassza ki vagy mit csinal ? mert nem ertem , cukibaba vagyok ! amugy remelem nem jutok oda majd ! drukkoljatok legyszi legyen minden rendben es sikeruljon, mert a ferjem azt mondta nem engedi meg ha oda kell jussak , hogy inekcioval megrepesszek a tuszoket ....
2016. jún. 15. 18:54
277/440 anonim válasza:
azt mondta a ferjem hogy elkell menjek egy masik orvoshz is , lassuk o miket mond , hogy lassam e tenyleg az a gond , vagy mas , szoval meglassuk mi lesz tovabb !! de varom a valaszokat .. cukibaba
2016. jún. 15. 19:12
278/440 A kérdező kommentje:
Cukibaba!Nyugi,drukkolok,hogy minden rendben legyen!Azért elmehetsz màsik orvoshoz,hogy véleményezzen ő is és kiderül.
2016. jún. 15. 22:06
279/440 A kérdező kommentje:
Csajok nyugtassatok meg kérlek...Lehet butasàgot csinàltam.Délben (jobban mondva 2 és 3 között):mikor a lànyunk aludt, sikerült együtt lennünk.Feküdtem ahogy kell, de 4 körül elmentünk úszni.Kb fél óràja àztattam magam mire a férjem megkérdezte,hogy ezzel nem mosom-e ki a katonákat...Nem tudom,de akkor már úgy voltam vele,hogy mindegy,majd utána szaunáztam is.Butaság volt???Vàlaszoljatok kérlek!
2016. jún. 15. 22:13
280/440 anonim válasza:
Nem csináltál butaságot :)
Amelyik katona fel akart jutni, az fel is jutott, emiatt egy percig se aggódj és élvezd a nyaralást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!