Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
2016. jún. 1. 12:58
281/440 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ez megnyugtatott!Ezt mondtam a férjemnek is,de nem voltam biztos benne,inkább csak magamat nyugtattam vele...Holnap már vége,de köszi!😊
2016. jún. 15. 22:41
282/440 anonim válasza:
Sziasztok!Remélem kapok tőletek egy kis segítséget. :) Tegnap kellett volna megjönnie de semmi.A melleim majd szét durrannak alig bírom elviselni annyira fáj.Annyi még hogy szédülök nagyon még így ülve is de semmi más nincs,és sokt pisilek szinte képes vagyok 5-10 percenként kimenni!De nem akarok ezeknek nagy jelentőséget adni mert lehet csak késik.Szerintetek lehet esély?Még mindig semmi szokásos pms tünetem nincs meg ami mindig szokott csak a mellem fáj most máshogy!De merek reménykedni! Szombat reggel szernék csinálni egy tesztet!A luteálisom 10-12 nap és most vagyok a 13. dpon. Lehet megint csak a hormonjaim játszanak velem!Ez a 7. próbálkozós hónapunk és jó lenne nagyon!Köszönöm előre is Kata
283/440 anonim válasza:
Bocsi ez egy két elírásért csak nagyon izgulok és ideges vagyok! :)
284/440 A kérdező kommentje:
Kata,én tesztelnék már holnap reggel!Drukkolok!
2016. jún. 16. 10:36
285/440 anonim válasza:
csajok varom a valaszokat ,!!!! cukibaba vagyok !! elvagyok keseredve .. nem tudom mire gondoljak !!!! mert nem reped meg a tuszo ? mert ovulaciom csak van , de nem reped meg
286/440 anonim válasza:
Úristen lányok! Pozit teszteltem!!! Nem hiszem el!!! :OOOO
N
287/440 anonim válasza:
gratulalok neked , a kepet megtudod mutatni ? amugy mikorra nem vartad ? cukibaba
288/440 anonim válasza:
Holnap rakok képet! Őszintén, én nem tom mikor kéne megjönnie. De még előtte vagyok az fix. Most nem mértem hőt, stb, mert még le sem telt a három hónap missed ab óta. Jaj lányok ugye nem lesz baj?
289/440 anonim válasza:
letezhet olyan hogy van tuszo , de nincs benne pete , ezert nem reped meg? cukibaba vagyok
290/440 anonim válasza:
Cukibaba sajnos nem tudom a válaszodra a kérdést
N örülök neked :)
Nálam a helyzet ma megint 36,7 a hőm, terhes teszt negativ :-( hát a napokban kell (Nem) megjönnie. a ciklusom van hogy 31 van hogy 33 napos. Ma vagyok a 31. napon.
"V"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!