Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/440 A kérdező kommentje:
Gigi!Azért drukkolok! Majd írd meg, hogy mi lett! Amúgy nem lehet kiszámítani. Nekem 2 első hónapban jött ( első elment), most meg már a 11. mensim nem várom... :(
2016. jún. 21. 13:32
 332/440 anonim ***** válasza:
100%

Rám anyukám 9 évet várt, és tudom, hogy ennek az ég világon semmi racionális alapja nincs, de valahogy én arra voltam berendezkedve, hogy biztos majd nekünk is ilyen sokáig tart és előre elkönyveltem a kudarcot, ezért nem merem még elhinni és beleélni magam.

Gigi én is drukkolok! Én most semmi másmilyet nem éreztem, mielőtt meg kellett volna jönnie, ugyanolyan volt, mint bármelyik másik hónap, fájtak a melleim, és ingerlékeny voltam erős görcsökkel. Illetve még most is, csak enyhült kicsit, szóval ne add fel!

Nella

2016. jún. 21. 13:48
 333/440 anonim ***** válasza:
Őszintén lányok,ha meg is jön nem gond. Picit persze csalodott leszek,de annyi fajdalom volt amin már átmentem az utóbbi időben,hogy egy mensi nem küld a padlóra :D a másik dolog,hogy az előző terhességem tünetmentes volt,tényleg csak a mensi kimaradás mutatta :D amikor mások hánytak nekem akkor szurkalt kicsit a hasam alul :D de aranyosak vagytok,köszi a drukkot ;) viszont nektek is sok sikert, aztan majd jelzek hogy hogy alakultak a dolgok ;) Gigi
2016. jún. 21. 14:18
 334/440 A kérdező kommentje:
Várjuk! :) Aztán, ha mégse jön, akkor maradj jövő hónapra is a "csapat" tagja! :)
2016. jún. 21. 14:22
 335/440 anonim ***** válasza:
100%

Hű lányok :) Mennyi pozi teszt :) Gratulálok mindenkinek, úgy látszik meghozta a tavasz/koranyár a szerencsét sokaknak :)

Nálunk kicsit pihen a babatéma (áprilisban félig rajta voltunk, aztán közbejött valami, így jobb is, hogy csak félig voltunk rajta, és majd szeptemberben kezdünk élesben próbálkozni. Remélem nem várat majd sokat magára a kistesó sem, a kis/nagyfiam nászéjszakás baba :)

Addig is aktívan olvaslak titeket!

E.

2016. jún. 21. 17:15
 336/440 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Levendulla nevű felhasználó vagyok, az elején irtam, azóta nem voltam aktív :)

Ne haragudjatok hogy most csak úgy írok de iszonyatosan boldog vagyok.

Most kb fél órája teszteltem elég erős pozitívat, pedig csak holnap utánra bem vártam.

Nem is tudtam hinni a szememnek.

Sajnos nem követtem az oldalt, de mindenkinek aki pozit tesztelt, gratulálok, és aki még nem is, annak meg sok sikert és kitartást ☺

2016. jún. 21. 19:56
 337/440 A kérdező kommentje:
E!Ha nem túl indiszkrét a kérdés,miért àlltatok lé?Drukkolok,hogy szeptemberben vagy utàna nem sokkal pozitívat teztelj!
2016. jún. 21. 20:51
 338/440 A kérdező kommentje:

Szerencsésen ràmentem a küldése.Egy 😊 még ment volna.

Levendulla!Gratulálok neked és örülök,hogy megírtad! Képes van? Szeretném nézni a szép teszteket...

Rólam.Nem tudom mi lehet,de elég érzékeny vagyok.Lehet csak a hormonok... 😐 Tegnap nagyon kiakadtak és úgy kiabàltam,mint már rég,ma meg a férjem annyit mondott,hogy jó nők a tesóm munkatársai és emiatt bőgtem idàig.Nem is beszélek vele azóta.Tiszta dili vagyok! 😣

2016. jún. 21. 20:58
 339/440 A kérdező kommentje:
Làtom megint van elírás.Bocsi,a tablet mindig ki akarja találni,hogy mit akartam...
2016. jún. 21. 21:00
 340/440 anonim ***** válasza:
sziasztok ,nekem ma megjott , szoval ennyi ! de tudtam is amiert nem volt pem ... de se egy nappal hamarabb nem jott , se nem kesett a multhonaphoz kepest , szoval most is , es akkor is 29.napra jott meg ! cukibaba vagyok
2016. jún. 21. 21:01
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!