Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
2016. jún. 1. 12:58
351/440 anonim válasza:
levendulla te hol laksz? koszi a vALaszod , cukibaba vagyok
352/440 anonim válasza:
Erdélyi vagyok. :)
Levendulla
353/440 anonim válasza:
en is erdelyi vagyok , kulonben a teszteden lattam hogy az ar romaniai arban van , azert kerdeztem , es merre laksz erdelyben? :D cukibaba
354/440 anonim válasza:
Szatmár megyében, Nagykárolyban lakom :)
És te?
Levendulla
355/440 anonim válasza:
En Marosvasarhelyen :) orvendek hogy nem csak Magyarorszagiak vannak az oldalon , es gratulalok a pozi teszthez .. miota vartatok a babat?
356/440 anonim válasza:
Vannak ott rokonaim :)
Én is nagyon örulök neki...
Kébzeld, nagyon szerencsésnek érzem magam mert ez volt a harmadik próbálkozásunk.
Azért is lepódtem meg hogy ilyen hamar összejött.
Levendulla
357/440 anonim válasza:
nagyon orvbendek !! es hany eves vagy? :D privibe meg beszelhetunk , cukibaba ..
358/440 A kérdező kommentje:
:) Ez aranyos volt! Jó kis egymásra találás! :)
Levendulla! Nagyon szépen erősödik a teszted! :)
M! Tesztelsz a hétvégén? Drukkolok, hogy sikeres legyen a hónapod!
2016. jún. 22. 13:17
359/440 anonim válasza:
Na sziasztok lányok! Holnap kéne megjönnie, de ma már el is keztem barnázni úgyhogy holnapra aktuális si :D Nem kesergek, végülis, ez a hónap elég kesze-kusza volt és lehet jobb is hogy nem jött így elsőre össze, mivel júliusban jönnek meg a genetikai vizsgálatok eredményei, így lehet a lelki részem még nem engedte :) Akkor csak paráztam volna most, hogy jol e dontottem :) így itt az új hónap új esélyekkel :) és persze lesem majd hogy mikor is indul a következő havi csoport :D Még van egy kis idő hó végéig, így drukkolok még azoknak akik várnak a két csíkra :) a következő menzi esdékessége egészen csak július 21-ére esik, úgyhogy most soook sooook időnk van még egy picit lazulni és élvezni a nyarat :D Gigi
360/440 anonim válasza:
Kedves kérdező igen szeretnék tesztelni,ha nem jön meg a hétvégén.És te tesztelsz a hétvégén? Van valami tüneted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!