Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
N! Ez jó hír abból a szempontból, hogy neked már ott a pozi teszted! :) Ma semmi bajom és tegnap is kevéske volt... Majd kiderül . :)
Többiek hogy vagytok? Egy jó pár emberről semmi hír! :(
Sziasztok!
Felém nem sok, most már mulik a menzeszem, végre. Oyan ideges és feszült szoktam lenni ezeken a piros betűs napokon, most meg még ez a meleg is... De indul az action, végre és megint lehet majd izgulni :-)
"V"
hasmenése
ááááááááá és a többi elírásért is ááááááááááá, ha van... :)
Nem szeretem a tabletet és a telefont! :D
Kérdezo olvastam már, hogy volt olyan akinek ilyen tünete volt. Hátha neked is :-) de amugz is sokszor a terhességet jelenthetik bármilzen tünet. Miért ne épp a hasmenés ne tartozna ezek közé. Szutkolok.
"V"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!